Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Nevoss ben normalde kizartma yemem,kola hiç icmem. Diyetteyken mi yapayim bunlari hem bi dk bi dk hani bu topikte zararli yiyecekler yasakti
Niye yemiyorsun zararlı diye mi?Mesela köfte kızartıp yemezmisin?Cola tamam da kızarmayı aklım almıyor.

Niye yemiyorsun zararlı diye mi?Mesela köfte kızartıp yemezmisin?Cola tamam da kızarmayı aklım almıyor.
Ben de çok yapmıyorum kızartma çok nadir patates çıkartırım köfteyi yağsız teflon tavada kısık ateşte yaparım

Ben de çok yapmıyorum kızartma çok nadir patates çıkartırım köfteyi yağsız teflon tavada kısık ateşte yaparım
Bizde hamurlar,köfteler,biberler,patatesler,balıklar,patlıcanlar kızartılır.Ölmüşüz biz dimi. Alışkanlık işte vazgeçilemiyor.

Haftalık değişiriz kemerii

Deli gibi içiyorum colayı varya
Tadını dahi unuttum eşim evlenmeden önce günde 2,5 litre içiyordu,evlenince yasakladim her markete gittigimizde cigerci kedisi gibi kolaya yapisiyo aliyo kucağına geziyo tüm marketi,kasaya gelince birakiyo kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…