Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Yok içmiyoruz da almıyoruzda çoçuklar istedimi portakaldan bol ne var sıkıyorum

Rabbim beterinden korusun

Tabi canım portakal sıkıyoruz sürekli
Nevoş Canan Karatay gibisin valla.
Canım o kadını bir ara iyi takip ediyordum hatta her kilo aldığımda sadece onun diyeti ile zayıflarım
Birde ben hep böyleydim etrafımdan çok abartığımı söylüyorlar.

1,5 ay içmedim dişlerim yapılırken,nasıl eziyet çektim sen biliyonmuu
Abla bir zamanla ailecek öyleytik sonra bu orta dönen işte şöyle zararlı böyle zarlı denildikce yavaş yavaş uzaklaştık ben 8 aydır hiç içmiyorum çoçuklarda genelde dışarda istiyolar bir sefere karışmıyorum evede çok nadir alıyorum o da 1 litrelik olanlardan o bile bazen bitmiyor sende öyle yap 1 litre al kendiliğnden azaltıyorusun o zaman

En güzeli tatlim,şekerlilerden bende uzak duruyorum. Totom alip başını gidiyo

Ben ailemin yanına sehir dışına gittigimde canını çıkarıyor abla merak etme

Adamı nasıl korkuttuysan yanında bile içmiyor baksana alkol alırmısınız peki

Yokesimde bende çay sevmeyiz. En son ne zaman ictim hatirlamiyorum

Anaaaa çayda içmiyorlar evinize gelsem susuz kalırım kesin

Nevoş şu katı sıkıcılara bayılıyorum ben yaa bazen ne var ne yok atıyorum hata küçük kız sevmiyor diye brokoliyi bile portakala karıştırıp veriyorum içiyor

Ben o kadar colasız kalamam,1 litre dediğin neyiki anında biter

Adamı nasıl korkuttuysan yanında bile içmiyor baksana alkol alırmısınız peki

Anaaaa çayda içmiyorlar evinize gelsem susuz kalırım kesin
Misafire çay yapıyorum abla rahat ol o konuda alkol,sigara kullanmiyoruz. Sağlıklı besleniyoz biz abla eşim bazen isyan ediyo " bana brokoli yedirmeee,pirasa sevmiyom beenn,balığı izgara yapma kizarttt. Gibi vuruyom kafasina kuzu kuzu yiyo sonra

Bizim de var.Ama onu yıkamaktansa içmem daha iyi.Hem posasıyla yiyin diyor uzmanlar.
Canım benim oğlum meyve canavarıMeyve yemeyi çok seviyor ama meyve suyuda istiyor özellikle kahvaltıda
Birde ben çocukların çay içmesine karşıyım kızlarada oğlumada sabah kahvaltısında süt,meyve suyu veya bitki çayı içiriyorum..Mecburen meyve birşeyler oluyor..

Geztapo seni,sevmiyorsa yedirme sende zorlama sakın, arada balığı kızart sende ne olacak

Sen alışmışsın.Ben yapamam senin gibi.Belki yakın olsak ben de öyle derdim.

En güzeli tatlim,şekerlilerden bende uzak duruyorum. Totom alip başını gidiyo

Ben ailemin yanına sehir dışına gittigimde canını çıkarıyor abla merak etme
Benim her yerim gidiyor taaa fizana zor topladım dahada kullanmam inşallah
Ben o kadar colasız kalamam,1 litre dediğin neyiki anında biter
Bende biter korkarsın içmeye diye söylemiştim

Çaysız yaşayamamNasıl içmeden duruyorsunTek bırakamadığım zararlı içecek
Ben bu diyet olayında sevmeye başladım yoksa çok içmezdim kahve içerim ama çayı aramazdım
Diyet hava soğuk hem oyalasın hem ısıtsın diye içiyorum

Sen alışmışsın.Ben yapamam senin gibi.Belki yakın olsak ben de öyle derdim.
Ama herşeyi yapıyorum az çok görüyorsunuz sadece bazı şeylere dikkat ediyorum.Ambalajlı çok fazla ürün pek girmez eve genelde herşeyi kendim yapıyorum.Tabi bazı mecburiyetler hariçBenim kızlarda alıştı bu mevsimde markete gidip domates alalım desem ıyyyy derler kötü kokuyor

Çaysız yaşayamamNasıl içmeden duruyorsunTek bırakamadığım zararlı içecek
Annem, her malatyali gibi çay tiryakisi başına ağrılar giriyo icmediginde o derece. Kendisi bağımlı olduğu için çocuklarıma alistirmiycam demiş. Bize hic vermezdi küçükken öyle alıştık. 3 kardeşiz 3 umuzde cay sevmeyiz. Alistirmayla ilgili

Bitsin gene alır içerim nasılsa

Hiç dimi yani.Biraz da onun dediği olsun.

Yok anacım illa kendi dediği olacak

Benimde kahve ile çok aram yok içiyorum ama çok değilBir türk kahvesini şekerli içiyorum diyete başlarsam onuda içmem

İşte çocuktan çocuğa farkediyor.Benim yiğenimin yediği şeyler sayılıdır.Dön dolaş hep aynı yemekler.Kessen yemez.Hazır ayranı içer,ev yapımını içmez.Evde balık ekmek yapar verirsin beğenmez,dışarıdan söyler.Alışmışlar seninkiler.Bizimki çocukluktan beri böyle.Çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…