Görsün onlar ben sana daha iyilerini alırım boşverGörmüyor musun hepsinin gözü kemerimde
bizim gelinimiz kıyamam onaEfser yüz verme şuna.Sevgisizlikle boğulsun.
Buralar neler olmuş böyle biri kemer diyor,diğeri şişiriyor çok tehlikeli gördümm siziHansel ve greteldeki cadı gibi beni şişirmeye calisiyo efserim
Tamam abla bakarım ben sanaOlsun bea,nasılsa alışkınım mapıs hayatına
Hitlermisin sen.Tadını dahi unuttumeşim evlenmeden önce günde 2,5 litre içiyordu,evlenince yasakladim her markete gittigimizde cigerci kedisi gibi kolaya yapisiyo aliyo kucağına geziyo tüm marketi,kasaya gelince birakiyo kenara
İyi geceler.İyi geceler millet başım ağrıyor dayanamıyorum gidip dinleneyim.
8 aydır içmiyorum hata şekerli hiç birşey içmiyorumTadını dahi unuttumeşim evlenmeden önce günde 2,5 litre içiyordu,evlenince yasakladim her markete gittigimizde cigerci kedisi gibi kolaya yapisiyo aliyo kucağına geziyo tüm marketi,kasaya gelince birakiyo kenara
Kıskançlar işteGörsün onlar ben sana daha iyilerini alırım boşver
bizim gelinimiz kıyamam ona
Buralar neler olmuş böyle biri kemer diyor,diğeri şişiriyor çok tehlikeli gördümm sizi
Tamam abla bakarım ben sana
Canım mevsim dışı sebze almıyorum o yüzden biber,patlıcan,kabak sadece yazları kızarıtırım oda yaz boyunca maksimum 3 defaBizde hamurlar,köfteler,biberler,patatesler,balıklar,patlıcanlar kızartılır.Ölmüşüz biz dimi.Alışkanlık işte vazgeçilemiyor.
Bizde Meyve suyuda içilmiyor8 aydır içmiyorum hata şekerli hiç birşey içmiyorum
Bindik bi alamate,gidiyoz giyameteBuralar neler olmuş böyle biri kemer diyor,diğeri şişiriyor çok tehlikeli gördümm sizi
Hee hitlerim benHitlermisin sen.Ayda bir içsin bari. Nerden buluyosunuz bu adamları ya.
Alırım kuzuma geçmiş olsun iyi gecelerKıskançlar işteBenim olunca kıymete bindi
Alırsın demi
Aynen bizde de. Hem kati meyve sikacagi hemde narenciye sikacagi aldim. Kahvaltida dahi zenginler gibi sıkma meyve suyu iciyozBizde Meyve suyuda içilmiyorSadece ev yapımı Hazırlar şeker deposu
Olur olur.
İçme o çok zararlı.
Afiyet olsunAma ablam çok abartma
Tadını dahi unuttumeşim evlenmeden önce günde 2,5 litre içiyordu,evlenince yasakladim her markete gittigimizde cigerci kedisi gibi kolaya yapisiyo aliyo kucağına geziyo tüm marketi,kasaya gelince birakiyo kenara
Görsün onlar ben sana daha iyilerini alırım boşver
bizim gelinimiz kıyamam ona
Buralar neler olmuş böyle biri kemer diyor,diğeri şişiriyor çok tehlikeli gördümm sizi
Tamam abla bakarım ben sana
İyi geceler millet başım ağrıyor dayanamıyorum gidip dinleneyim.
Benimde varAynen bizde de. Hem kati meyve sikacagi hemde narenciye sikacagi aldim. Kahvaltida dahi zenginler gibi sıkma meyve suyu iciyoz
Biz de yazın kızartırız da biberi arada alırız.Tadı da hiç fena olmuyor valla.Alışkanlık işte.Az salçalı yemeği sevmem mesela.Kimisi de çok salçalı sevmez.Ama senin yaptığın en doğrusu.Canım mevsim dışı sebze almıyorum o yüzden biber,patlıcan,kabak sadece yazları kızarıtırım oda yaz boyunca maksimum 3 defaKızartma bana dokunuyor çocuklar bir alem zaten herşeyi yemiyorlar Alıştılar közleme ve az yağlı yemeklere aramıyorlar Eşim zaten ne yapsam onu yer O yüzden çok fazla yapmıyorum. Balığı hamsi ve istavrit olursa kızartıyorum.Onuda tek seferlik tavaya dizip önlü arkalı az yağda
8 aydır içmiyorum hata şekerli hiç birşey içmiyorum
Yok içmiyoruz da almıyoruzda çoçuklar istedimi portakaldan bol ne var sıkıyorumBizde Meyve suyuda içilmiyorSadece ev yapımı Hazırlar şeker deposu
Rabbim beterinden korusunBindik bi alamate,gidiyoz giyamete
Hee hitlerim benbenden izinsiz telefonla bile konusamaz benim herif ağzını yüzünü kirarim
Nevoş Canan Karatay gibisin valla.Bizde Meyve suyuda içilmiyorSadece ev yapımı Hazırlar şeker deposu
Salçasız yemeği ben de sevmemBiz de yazın kızartırız da biberi arada alırız.Tadı da hiç fena olmuyor valla.Alışkanlık işte.Az salçalı yemeği sevmem mesela.Kimisi de çok salçalı sevmez.Ama senin yaptığın en doğrusu.
Peşine de çay mı içiyorsunuz.Aynen bizde de. Hem kati meyve sikacagi hemde narenciye sikacagi aldim. Kahvaltida dahi zenginler gibi sıkma meyve suyu iciyoz
En güzeli tatlim,şekerlilerden bende uzak duruyorum. Totom alip başını gidiyo8 aydır içmiyorum hata şekerli hiç birşey içmiyorum
Ben ailemin yanına sehir dışına gittigimde canını çıkarıyor abla merak etmeYazık adama bırak ta arada içsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?