Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Görmüyor musun hepsinin gözü kemerimde
Görsün onlar ben sana daha iyilerini alırım boşver
Efser yüz verme şuna. Sevgisizlikle boğulsun.
bizim gelinimiz kıyamam ona

Hansel ve greteldeki cadı gibi beni şişirmeye calisiyo efserim
Buralar neler olmuş böyle biri kemer diyor,diğeri şişiriyor çok tehlikeli gördümm sizi
Olsun bea,nasılsa alışkınım mapıs hayatına
Tamam abla bakarım ben sana

Tadını dahi unuttum eşim evlenmeden önce günde 2,5 litre içiyordu,evlenince yasakladim her markete gittigimizde cigerci kedisi gibi kolaya yapisiyo aliyo kucağına geziyo tüm marketi,kasaya gelince birakiyo kenara
Hitlermisin sen. Ayda bir içsin bari. Nerden buluyosunuz bu adamları ya.

Buralar neler olmuş böyle biri kemer diyor,diğeri şişiriyor çok tehlikeli gördümm sizi

Kıskançlar işte Benim olunca kıymete bindi
Alırsın demi

Bizde hamurlar,köfteler,biberler,patatesler,balıklar,patlıcanlar kızartılır.Ölmüşüz biz dimi. Alışkanlık işte vazgeçilemiyor.
Canım mevsim dışı sebze almıyorum o yüzden biber,patlıcan,kabak sadece yazları kızarıtırım oda yaz boyunca maksimum 3 defaKızartma bana dokunuyor çocuklar bir alem zaten herşeyi yemiyorlar Alıştılar közleme ve az yağlı yemeklere aramıyorlarEşim zaten ne yapsam onu yerO yüzden çok fazla yapmıyorum.Balığı hamsi ve istavrit olursa kızartıyorum.Onuda tek seferlik tavaya dizip önlü arkalı az yağda

Bindik bi alamate,gidiyoz giyamete

Hitlermisin sen. Ayda bir içsin bari. Nerden buluyosunuz bu adamları ya.
Hee hitlerim benbenden izinsiz telefonla bile konusamaz benim herif ağzını yüzünü kirarim

Olur olur.

İçme o çok zararlı.

Sürekli içmiyorum ama,alınada dibine vuruyorum

Afiyet olsunAma ablam çok abartma

O kadar değil tabi

Tadını dahi unuttum eşim evlenmeden önce günde 2,5 litre içiyordu,evlenince yasakladim her markete gittigimizde cigerci kedisi gibi kolaya yapisiyo aliyo kucağına geziyo tüm marketi,kasaya gelince birakiyo kenara

Yazık adama bırak ta arada içsin yani

Sarma yap bana börekte istiyorum colamıda unutma

İyi geceler millet başım ağrıyor dayanamıyorum gidip dinleneyim.

İyi gecelerr şekerrr

Biz de yazın kızartırız da biberi arada alırız.Tadı da hiç fena olmuyor valla.Alışkanlık işte.Az salçalı yemeği sevmem mesela.Kimisi de çok salçalı sevmez.Ama senin yaptığın en doğrusu.

Salçasız yemeği ben de sevmemYağ kullanıyorum ama kızartma yapmıyorumSafra kesem yok benim dokunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…