Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Atışmayın ya da atışın kurabiyeleri birbirinize fırlatırken buraya doğru atınKoordinat veriyorum, 35 derece enlem 72 derece boylam Siz kurabiyelerin üstüne Mune'ye gidecek yazın onlar sahibini bulur

Evet en güzel kurabiye kimin lacivertin miiiii acabaaaaa yoksa Harbinin miiii, oglumun kurabiyelerinin iddialı olduğu söyleniyorrrr, inanmam fırlatın bu tarafa, yiyeyim yemeden anlamıyorum

Tabiki benim mune abla

hay o ağzından öpeyim senin doğru demişler doğru.. bak yazının içinde ğlumun :var söylüyorum ben bu kızlara ama anlatamıyorumki ben birinci olacam diyee..bak şimdi munecim kahve tadında kurabiye ağızda dağılıveren birr taddır.artı içinde görünüşüyle uyum sağlamış kahve tadı barındırır..kakao tadıyla lezzet damlacıkları bırakır insanın ağzına..Allasen görünüşüde güzel değilmi. haydi bakalım haydi bakalım oylar oğlumuna.. şişştttt Kazen duymasın atar valla beni bu siteden..

Mmmmmmmm tadını burdan bile hissettim oglumun rakipleri, yandınız oglumun gümbür gümbür geliyorrr, valla hatun kurabiyesinin reklamını güzel yaptı, hakkını yememek lazım

Adres aliym.Kazende yicem didiydi.Adres alak didik.Kaçtı.Benimkinde yok yok hemide organik.Üzüm kayısı ceviz tarçın elma fındık daha neleee neleee.Barnaklaaanızı yersiniz.

Yok kv bende diye kahvaltı yaptım bu sefer
Mercimekli, bulgur pilavı, salata, lahana sarması var dünden kalma
Bende izliyorum mecburen, kv varken izleyeceklerimi kendim seçemiyorum
İyi bari sefil kalmamışsın bugün. Siz çok kuru yiyorsunuz.Bizde sulu yemek olmazsa aç kaldik sanırız.Alışkanlık işte.

Ben haberleri çok severim.Ele geçir sen de kumandayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…