Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

İyi bari sefil kalmamışsın bugün. Siz çok kuru yiyorsunuz.Bizde sulu yemek olmazsa aç kaldik sanırız.Alışkanlık işte.

Ben haberleri çok severim.Ele geçir sen de kumandayı.
Sıkılmasın diyorum işte, anlayışlı olmak başka şey
Biz her telden çalıyoruz ya, benimkinin yemedikleri çok olunca mecbur kalıyoruz kuru yemeğe aslında

Sıkılmasın diyorum işte, anlayışlı olmak başka şey
Biz her telden çalıyoruz ya, benimkinin yemedikleri çok olunca mecbur kalıyoruz kuru yemeğe aslında
İy gelin seni.

Yemek seçene yemek yapmak çok zor.Sen mahrum kalma kendine yap arada.

Otuzu tamamladık kurabiyelerde.

Konu komşuya dağıttim,bitti kurabiyeler ayrica 1 ay oldu,bu zamana kadar kalsa gerçekten taş gibi olurdu

Konu komşuya dağıttim,bitti kurabiyeler ayrica 1 ay oldu,bu zamana kadar kalsa gerçekten taş gibi olurdu

Konu komşuya mı dağıttın İnsan anasına 3-5 tane ayırır, anam ihtiyar yapamaz, göndereyimde yesin kadıncağız diye hiç mi düşünmedin, ben sana böyle mi öğrettim, anayı düşünmeyen evlat

Anacuğum sen yeter ki iste sana 1 tepsi yapar yollarim saçımı yolmayaydin iyiydi

Selam arkadaşlar,
Oylama başlamış nihayet. Çok mu uzun sürdü bana mı öyle geldi bu kez bilemedim.
Hepinize başarılar diliyorum.
Yeni kategoriyi merakla bekliyorum.
Sevgiler.

yok be canım ben pişmeden soslarını döküp verdim fırına oda pişince kabardı ama lezzetli bir tarif ellerine sağlık
Pişince koysaydın o sıcaklıkla deliniyordu kurabiyeler, parmağınla kocaman çukur açardın
Beğendiğine sevindim, ben de senin tarifi denicem, çok lezzetli görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…