Hanım hanım bunlar benim yavrularım.Sensin acemi
Sen hala burda misinSensin acemi
Ben mutfaktan hemen sobelenirim.O zaman bolumde kimse olmaz pinko hepsini ben cevaplarim:)
Ozelden konusmalar simdi bile yapiliyor o zaman ne olur dusunemiyorumm ve tabaklardan ben olsam tanirim
Ben de istiyorum almiyor
Hey maşallahHanım hanım bunlar benim yavrularım.Nerem acemi bak nurtopu gibi doğurmuşum ondört tane.
Birikmez de bunun parasıBen de istiyorum almiyor
Güzelmiş.Adam doğru dürüst yemek yemiyor ki gerek görmemiştir.
Ben mutfaktan hemen sobelenirim.
Birikmez de bunun parasıNeyse çocuklarımız büyüsün onar çalışır alır
Burada şeflik kazandığım yemekleri hayır için dağıtmıyorum herhal, kocam yiyorGüzelmiş.Adam doğru dürüst yemek yemiyor ki gerek görmemiştir.Alır ama bence.
Niye ki benim damat alır banadaBenim cok yok senin bayagi surer
İnsaallah canimNiye ki benim damat alır banadaKızımı el üstünde tutacak, onu doğurana da bi kıyak geçer artık
Sen ustasın canım yaparsınOhh keyfini çıkar canım.Aileyle olmak gibisi yok.Ben napim aynı işte.Yemeklerle haşır neşirim görüldüğü uzere.
Farklı bir tarzım var değil mi resimlerde.Ben senin mutfak ve resimleri nerde gorsem tanirim...
Canim bunlari daha once cok konustuk oylamaya kadar hic sorun yasanmiyor:)
30 kisi katildi 2-3 kisi oy istedi diye geri kalan 27 kisiyi uzmeye gerek yok..Ayrica ortada ciddi birsey yok..
Evet canm herkesin bir tarzi var..Farklı bir tarzım var değil mi resimlerde.
Ben işte o yirmi yedi kişi adına yazdım birşeyler.Neyse okuyan anlamıştır ne demek istediğimi.
Sen hala burda misin
Bulgur pilavına mı çıkaracaksın bu takımları.Burada şeflik kazandığım yemekleri hayır için dağıtmıyorum herhal, kocam yiyor
Hee ister bulgur pilavı koyarım içine, ister domates salatalık doğrarımBulgur pilavına mı çıkaracaksın bu takımları.Şöyle kuş sütü eksik sofraya yakışır bu takım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?