- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Nevosa sifreni mi verdin? Ya da nevos nickini mi değiştiOnlar zevksiz dimi.Bence sen bunun intikamını alırsın. Yenilecek kadınmısın sen.
Eee körle yatan şaşı kalkar demişler.Nevosa sifreni mi verdin? Ya da nevos nickini mi değiştikafmada sorularr sorulaaarrr
Adra'cim tutalim harbiyi bir yere kacmasinEee körle yatan şaşı kalkar demişler.Sen bir şansı daha hak ediyorsun.Pes etme.
AdraaaSelam canım haber?
Merhaba Dilara nasılsın?Nasıl gidiyor tatilin?
Hadi ordanEee körle yatan şaşı kalkar demişler.Sen bir şansı daha hak ediyorsun.Pes etme.
Yemezler nevosHemsom yeni kategoriyemi katiliyorsun.
2 degil 3Adra'cim tutalim harbiyi bir yere kacmasinBiz seninle kac kategori katildik kacmadik 2 yemek yapti hemen kaciyor
Canim bunu daha once Kazen ile gorustum uygun gormedi..Nevom merhaba :)
Bi fikir sunacagim sizlere..
Hani tarifleri yayinlarken herkes kendi profili ile yayinliyor ..
Bence bunun bu sekilde devam etmesi yerine soyle yapabilirsiniz..
Her tarifin sahibi ozelden nevresteye tarifini atip, her bir tarifi nevreste kendi profiliyle konulari acsa..
Ve yarismaya katilan kisilerin kimlikleri oylama bitmine kadar soylenmese..
Daha iyi olmaz mi ?
Dun gece burada oy verenler, hep arkadaslarina veyor tarzinsa bir yorum gordugum icin yazmak istedim..
Bence tum tarifleri , nevreste acmali..
Atiyorum..
Ekmek arasi corba kimin ? Pinkonun..
O tarifi pinko sana ozelden atip, semde ekmek arasi corba diye konu acip onun tarifi acarsan, ki!se o tarifin pinkoya ait oldugunu bilmeyecek..
Oylamada da sorun yasanmaz diye dusundum..
Ay ben cok konustum
En tarz üye yarışması spor şıklık
Oylama vakti !
Oy vermek için aşağıdaki linki tıklayıniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ye-yarismasi-spor-siklik-oylama-vakti.790669/
Aaa evet makarna,corba,kurabiyeHadi ordan
Yemezler nevos
2 degil 3
Tuttum Nevoş bir yere kaçamaz artık.Adra'cim tutalim harbiyi bir yere kacmasinBiz seninle kac kategori katildik kacmadik 2 yemek yapti hemen kaciyor
Bidaha da size bisey yok ahanda küstümAaa evet makarna,corba,kurabiyeHepsi kolay kategoriler oldu biraz zor birseyler yap gorelim. .
Tamam kuselimBidaha da size bisey yok ahanda küstüm
Tamam kuselim
Arkani don ve cikkkkkkkkk
Ohh keyfini çıkar canım.Aileyle olmak gibisi yok.AdraaaÇok güzel valla şükür ailemleyim bol kahkaha gırgır şamata gidiyo işte Sen nasılsın nasıl gidiyor
Hadi ordan
2 degil 3
Rekor bende.Benim 11 veya 12 oldu
Beklenti cok fazla adra'cim
Hain seni birde arkadaşım olacaksınGelir soylerim oy istiyo bu haspa der sikayet ederim nevoya seni hahaha .
Onun ne o zaman ne de simdi onune hic bi zaman gecemeyiz diye dusunuyorum.. Benim fikrim bu :)
Sensin acemiRekor bende.Bana bir madalyadır,bir plakettir gerekir artık. Evet beklenti yüksek.Acemilik işte.
Peki biri gelip pinkonun tarifiyle ilgili soru sorarsa kim cevap verecek
O zaman bolumde kimse olmaz pinko hepsini ben cevaplarim:)Peki ben sana özelden marga benim tarifim 3 numara bana oy ver diyemez miyim
Oda var demiO zaman bolumde kimse olmaz pinko hepsini ben cevaplarim:)
Ozelden konusmalar simdi bile yapiliyor o zaman ne olur dusunemiyorumm ve tabaklardan ben olsam tanirim
Canim bunu yarismacilar konularinda yazabilirler ayrica topige gerek yok...Roportajlar yerine yemegin yapilisina dair puf noktalar adli bir topik acilasa, yemegin sunumu hazirlayan kisi bu konuyaa deginecek bilgiler verse..
Mesela kac dakika pisirmeli 20
Kac derecede 180
Margarin yerine tereyag olabilir
Peynir tulum peyniride olabilir gibi sunumun sonunda ufak puf noktalarina dair bilgiler verse..
Gelebilecek sorular az cok belli..
Mesela ben en cok kac derece ve kac dakika pisirme konusuna takilirim hep..
Boyle olursa daha iyi olur..
Roportajlar yine yayinlanir..
Ama hangi tarifin kime ait oldugu genelden hic bir zaman bilinmez ve oylama buna gore yapilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?