• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Kız doğruyu söyledi hain oldu 2 dakika da, pink'e laf söyleme tolin:KK59: virüs bulaştığı gece eteklerin nasıl tutuştu, pink aracılığıyla sana yardım ettimde kurtuldun, pink bildiği için gerçekleri yazıyor şurda, bir virüsü bile temizleyemedin hackermış hahahahhahahahaaha

Kız doğruyu söyledi hain oldu 2 dakika da, pink'e laf söyleme tolin:KK59: virüs bulaştığı gece eteklerin nasıl tutuştu, pink aracılığıyla sana yardım ettimde kurtuldun, pink bildiği için gerçekleri yazıyor şurda, bir virüsü bile temizleyemedin hackermış hahahahhahahahaaha
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Dusuneyim dedin sen dedin dusuneyim dedin hakkaten dusundurucu
:confused::confused:

Sen öyle zannet:KK53:
yok sıznle boyle olmayacak ben gene kuyunuzu kazayımda gorun hanım nene mune nene nevos nene harbi pınko krizantem efser adra zaten baska kım kaldıkı sız bıttınız sız korkun benden:KK62::KK62::KK62::KK53:

Back
X