Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pampa buzdolabının kapagını hızlıca acıyosun kapaktakı yumurtalar yere düşüyooo hoooppp kırılıyoTolin pampa sen yumurtayi nasil kiriyin bakim
Bize kurabiye mi yapcaksınyok sıznle boyle olmayacak ben gene kuyunuzu kazayımda gorun hanım nene mune nene nevos nene harbi pınko krizantem efser adra zaten baska kım kaldıkı sız bıttınız sız korkun benden![]()
asıl nevresteye bulasacam bıtırecem onu bıtırecemDosyaların sayemde duruyorTelefon sayemde kurtuldu
Ahhhh ben nasıl bir müdireyim böyle
Nevreste'ye de bulaşma yakarım, 2 gün sesi çıkmasa ararız biz onu ama sen mapustan çıkamıyorsun sistem bile unutuyor![]()
ayy oldum gulmekten yapampa buzdolabının kapagını hızlıca acıyosun kapaktakı yumurtalar yere düşüyooo hoooppp kırılıyo![]()
Tolin pampa sen yumurtayi nasil kiriyin bakim
Öğrendin mi nasıl kırıyormuşpampa buzdolabının kapagını hızlıca acıyosun kapaktakı yumurtalar yere düşüyooo hoooppp kırılıyo![]()
içine zehir katıp yapayım bak guzel olurBize kurabiye mi yapcaksın![]()
Nasıl yapacaksın çok merak ediyorumasıl nevresteye bulasacam bıtırecem onu bıtırecem![]()
3 tane çocuğum var yazık değil miiçine zehir katıp yapayım bak guzel olur![]()
nevresteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeNasıl yapacaksın çok merak ediyorum![]()
merak etme ben bakarım onlara hem anaları hem babaları olurum3 tane çocuğum var yazık değil mi![]()
Mune abla gitmeden benim ekibede bi ayar çeksen olur mu?Dosyaların sayemde duruyorTelefon sayemde kurtuldu
Ahhhh ben nasıl bir müdireyim böyle
Nevreste'ye de bulaşma yakarım, 2 gün sesi çıkmasa ararız biz onu ama sen mapustan çıkamıyorsun sistem bile unutuyor![]()
nevresteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Seni deli ettim yine değil mimerak etme ben bakarım onlara hem anaları hem babaları olurum![]()
tolin yumurta mı kırıyor, inanmam hadi birde canlı canlı göstersinayy oldum gulmekten ya![]()
Mune abla gitmeden benim ekibede bi ayar çeksen olur mu?
Şef desinler, söz dinlesinler, kanatlarının altına al beni, asilik yapmasınlar![]()
sen gorecen sen resmınızı koyıyımda gene buraya gorun sızSeni deli ettim yine değil miÇok pardon
![]()
Abla kırıyor ama yemek için değil kırmak içintolin yumurta mı kırıyor, inanmam hadi birde canlı canlı göstersin![]()