Sen beni atamazsınsen o zaman burda olmazsın nevoşs ben senı atmış olurum cunku
topık benim
oooooooooooooooo kriz hanımmm sızıde yazalımmı hainler listesine
ayın şefide olucam adminde olucam gör senAyın şefi mi olacakmışKamera nerde
1 ay banlı mı kaldınasıl siz göreceksınzı varyaaaa inşallah hackerlar gene siteyi ele geciririlerde giremezsınız en son beni 1 ay banladıgın zamanı hatırlatırım muneeeee
seni bize ulaşına şikayet ediimde gör senSen beni atamazsın
Topic sahibi benim
abuuuuuuuu yandikk ki ne yandikk pampa dedi kemerini tak hasta olma dusme dedim hain belli yav tamam kankaolse olsun al mektuplarini ver mektuplarinisen o zaman burda olmazsın nevoşs ben senı atmış olurum cunku
topık benim
oooooooooooooooo kriz hanımmm sızıde yazalımmı hainler listesine
hayır 1 ay ban yedım ama cezamın ortasında sıte kapandı acıldıgında benım banım kalkmıştı1 ay banlı mı kaldınBir daha ne zaman göreceğiz o günleri
Ne yazacaksın merak ettimseni bize ulaşına şikayet ediimde gör sen
kazenciğimin
Sen bizim tarafa geç biz daha kalabalığızabuuuuuuuu yandikk ki ne yandikk pampa dedi kemerini tak hasta olma dusme dedim hain belli yav tamam kankaolse olsun al mektuplarini ver mektuplarini
Hımmm hatırladım o zamanıhayır 1 ay ban yedım ama cezamın ortasında sıte kapandı acıldıgında benım banım kalkmıştı
sende ayvayı yedin o zaman hainler listesindekılerıne neler yaptıklarımı anlatsınlar sanaabuuuuuuuu yandikk ki ne yandikk pampa dedi kemerini tak hasta olma dusme dedim hain belli yav tamam kankaolse olsun al mektuplarini ver mektuplarini
nevoş benım cupcakemi yedi yazıcamNe yazacaksın merak ettim
Nevoş bana dil çıkarıyor mu yazacaksın
yok yav yaziktir tolini bacan atariz iner asagiya gene biz tutarizSen bizim tarafa geç biz daha kalabalığız
Biraz daha patronla alakalı yazarsa 1 ay değil 1 sene kadar göremeyiz gibi geliyor1 ay banlı mı kaldınBir daha ne zaman göreceğiz o günleri
neler yapiyonkinesende ayvayı yedin o zaman hainler listesindekılerıne neler yaptıklarımı anlatsınlar sana
nevoş benım cupcakemi yedi yazıcam
Ablacım kiblerine denk gelmiştim eski sistemdeBiraz daha patronla alakalı yazarsa 1 ay değil 1 sene kadar göremeyiz gibi geliyorMapusta mahsur kalıyor, sistem bile tekrar siteye almak istemiyor, herkesle haber yolluyor bir görsen
Virüs falan bulaşıp el uzattığımda seni haberdar ederim, Allah'tan şahitlerim var
Benim sağlığımdan şüphe duyup beni ararlar o zamansende ayvayı yedin o zaman hainler listesindekılerıne neler yaptıklarımı anlatsınlar sana
nevoş benım cupcakemi yedi yazıcam
Ben şahidim büyüklük yaptın yardım eli uzattınBiraz daha patronla alakalı yazarsa 1 ay değil 1 sene kadar göremeyiz gibi geliyorMapusta mahsur kalıyor, sistem bile tekrar siteye almak istemiyor, herkesle haber yolluyor bir görsen
Virüs falan bulaşıp el uzattığımda seni haberdar ederim, Allah'tan şahitlerim var
ben bişey yapmadım ilahi adaletHımmm hatırladım o zamanıSen mi yaptın yoksa
otomatık ceza kaldırmayı kapattın dimi hain mune o yuzden sıstem benı kendısı almıyo zalım kadınBiraz daha patronla alakalı yazarsa 1 ay değil 1 sene kadar göremeyiz gibi geliyorMapusta mahsur kalıyor, sistem bile tekrar siteye almak istemiyor, herkesle haber yolluyor bir görsen
sor anlatsınlar pampaaaaneler yapiyonkine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?