- 8 Aralık 2011
- 46.139
- 169.549
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper o zamanEtmem daha![]()
Yooo niye kızıyorsun ki.Beni kızdırıp oy kaybettirmek istiyorsun demiii
![]()
Seni toline veririm bakYooo niye kızıyorsun ki.![]()
İyidir ADra sen nasılsınDilara naber?![]()
hoşbuldum ablacım nasılsınHoşgeldin canım![]()
hoşbuldum ablacım ay varım askında bugün kurabiye yapmıştım ama tarifleri incelemedim daha belki pişti oluruzHoşgeldin tatlımkategoride varmısın
![]()
Hadi bekliyoruz o zamanİyidir ADra sen nasılsın
hoşbuldum ablacım nasılsın
hoşbuldum ablacım ay varım askında bugün kurabiye yapmıştım ama tarifleri incelemedim daha belki pişti oluruz![]()
İyiyim canım sen nasılsınİyidir ADra sen nasılsın
hoşbuldum ablacım nasılsın
hoşbuldum ablacım ay varım askında bugün kurabiye yapmıştım ama tarifleri incelemedim daha belki pişti oluruz![]()
Seni toline veririm bak![]()
İyiyim canım.Görünmüyorsun işler yoğun mu?İyidir ADra sen nasılsın![]()
Ellerinize sağlıkBen yaptım herşey hazır bi eklemesi kaldıydı ınternet paketi azızlıgıne ugradım en kısa zamanda eklıcem inşallah bende pişti falan olmam. Ah hayallerim![]()
Yarın mı ekleyeceksin?Ben yaptım herşey hazır bi eklemesi kaldıydı ınternet paketi azızlıgıne ugradım en kısa zamanda eklıcem inşallah bende pişti falan olmam. Ah hayallerim![]()
Gel canım burdayızNevooooşşşş senide buldummmm![]()
Hatırlıyorum konunu tatlımhaha Maydanozsuz yaprak sarması yapmıstım sanki rengin farklıydı![]()
Hoşgeldin canımIyi geceler hepinize![]()
Hiçte haber vermiyosunuz ama pinkodan öğrendim senin yerini pinkoyuda ayın şefi olmasa ara tara zor bulurdumGel canım burdayız![]()
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım![]()