- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
O günlerde gelecek İnşallahYok o zaman evli bile değildimAma 7-8 yıllık olabilirdim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O günlerde gelecek İnşallahYok o zaman evli bile değildimAma 7-8 yıllık olabilirdim
![]()
Tamam yapmayapmıyorum vazgec![]()
İnşaallah PinkomO günlerde gelecek İnşallah![]()
Ne yapıyon, hain plan mı? Kurabiye mi?saka saka yapıcam az heyecanlan![]()
Çok heyecanlısaka saka yapıcam az heyecanlan![]()
tabıkı haın olan ben ne anlarım kurabıyedenNe yapıyon, hain plan mı? Kurabiye mi?
Bdv de heycan yok banlanamazsınnevosss gel bdv ye gıdelım banlanalım senle![]()
Gidelim ama ben banlanmam sen banlanırsınnevosss gel bdv ye gıdelım banlanalım senle![]()
bu yazını kayıt altına aldım sekerım ya yapmazsantolin sen kurabiye yaparsan benden yaparım valla![]()
Adranın tarifi yapıp koyman için yarına kadar vaktin vartabıkı haın olan ben ne anlarım kurabıyeden![]()
Tolin yapacakmış malzemelerini almış senin için o beceremez deditolin sen kurabiye yaparsan benden yaparım valla![]()
robotmusun nevos sen banlanmayan kk lı olurmu hıcGidelim ama ben banlanmam sen banlanırsın
Bdv'ye yorum yazıyorum arada hiç banlanmadım![]()
Bu işi öğreniyorsunbu yazını kayıt altına aldım sekerım ya yapmazsan![]()
adranın tarifi varsa sende atsanaAdranın tarifi yapıp koyman için yarına kadar vaktin var![]()
Yap yapmazsam konusalım bunubu yazını kayıt altına aldım sekerım ya yapmazsan![]()