Ben banlanmadım hiçrobotmusun nevos sen banlanmayan kk lı olurmu hıc![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben banlanmadım hiçrobotmusun nevos sen banlanmayan kk lı olurmu hıc![]()
Gazlamasana nevoş devam etsın haın planına oBu işi öğreniyorsun![]()
hodri meydan cıceeeemmmmYap yapmazsam konusalım bunu![]()
Olmaz biz mesajını kayıt altına aldıkGazlamasana nevoş devam etsın haın planına oBen onu gazlamak amacıyla yazmıstım
![]()
ya nevos kurallar cıgnenmek ıcındırBen banlanmadım hiçRobot değilim kurallara uyuyorum
![]()
Şimdimi yapcanadranın tarifi varsa sende atsana![]()
hodri meydan cıceeeemmmm![]()
Yarısmacı cıkardım ıste sızeOlmaz biz mesajını kayıt altına aldık![]()
Belki birgün banlanırım belli olmaz belki istediğin olur kapıya koyarlar beni ne yapacaksın o zamanya nevos kurallar cıgnenmek ıcındır![]()
Pinko ondan sizi istiyor zatenYarısmacı cıkardım ıste sızepinkonun rakıbı tolın ve ben olursak yılın şefi ünvanı garantı o zaman
![]()
sımdı kurabıyemı yapılır kızım daha kurabıyenın ne zaman yapılacagını bılmıyosun ben en azından zamanını bılıyorumŞimdimi yapcan![]()
YapamazsınızSiz malzemeleri bile bir araya getiremezsiniz
![]()
Ben yumurtayı duzgun kırıyorum en azından nevoş
YapamazsınızSiz malzemeleri bile bir araya getiremezsiniz
![]()
ha ha sen buna ınandınmı kazen kendını atarda senı atmaz kk danBelki birgün banlanırım belli olmaz belki istediğin olur kapıya koyarlar beni ne yapacaksın o zaman![]()
Yok ki Novoşta varadranın tarifi varsa sende atsana![]()
eeee nıye acmamıs konusunu?Yok ki Novoşta var![]()
Belli olmazha ha sen buna ınandınmı kazen kendını atarda senı atmaz kk dan![]()
Yarın açacakmış, heyecan yaptırıyor işteeeee nıye acmamıs konusunu?![]()
Yarın açacakeeee nıye acmamıs konusunu?![]()
Öğretsene toliş ne zaman yapmalıyızsımdı kurabıyemı yapılır kızım daha kurabıyenın ne zaman yapılacagını bılmıyosun ben en azından zamanını bılıyorum
![]()