Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurabiyeleri kargoya vermiş benim için, kargonun bile içi elvermemiş ki elime geçmediAblacım tolin bize kurabiye yapmış bu bile çok önemliAllah'tan yakmış kurtulduk
Yoksa bölüm kapatılacaktı
![]()
Ben çok beğendimhain nevoş o gun aglıyodun banada yolla nolurrr bende tadına bakiim ben hiç kurabıye yapamıyorum dıyodun noolllduuuu![]()
Ablam havası bitmiyor gelip gidip bana bulaşıyorKurabiyeleri kargoya vermiş benim için, kargonun bile içi elvermemiş ki elime geçmediGörüyorsun değil mi havaları, geçen gece korkuyorum diyen kimdi acaba
![]()
Yaparmıyım öyle birşey hakkın olmuş olur, hem ben senin gibi yapmam, hemen kabullenirim şefliğiniSen de bir ay gelmemezlik yapma.![]()
Espri yaptım pink, kepçeyle vuruyor musunPolemik yok ki
Ben şef kepçesiyle adraya vuruyorum arada![]()
Polemik yok ki
Ben şef kepçesiyle adraya vuruyorum arada![]()
nenem senın uyku saatın gelmiş takma dişlerinide cıkarmayı unutma tuzlu suya koy koydugun yeride iyi bil sonra hatırlayamayıp bana soruyosun benım dıslerım nerde diye nene seniiiiiiiiiKurabiyeleri kargoya vermiş benim için, kargonun bile içi elvermemiş ki elime geçmediGörüyorsun değil mi havaları, geçen gece korkuyorum diyen kimdi acaba
![]()
yemek yarısmasında bende bigun ayın şefi olucam goruceksınızBen çok beğendimHatta gurur duydum
Seni mutfağa sokduğumuz için topiğimlede guru duydum
Topic benim
![]()
cezada vermesin sole mune abla yaEspri yaptım pink, kepçeyle vuruyor musunGünah kıza
Birbirinizi dövmeden oynayın
![]()
Meslek öğrensin diye bütün çabam mune abla, yoksa ben şiddeti hiç sevmem, çok asi yeni nesilEspri yaptım pink, kepçeyle vuruyor musunGünah kıza
![]()
Ablam bize neler neler yaptırıyor..Espri yaptım pink, kepçeyle vuruyor musunGünah kıza
![]()
İnşaallah canımnenem senın uyku saatın gelmiş takma dişlerinide cıkarmayı unutma tuzlu suya koy koydugun yeride iyi bil sonra hatırlayamayıp bana soruyosun benım dıslerım nerde diye nene seniiiiiiiii
yemek yarısmasında bende bigun ayın şefi olucam goruceksınız
topık kazenin![]()
pampa ucusa gecti gene kemerini takta dusmenenem senın uyku saatın gelmiş takma dişlerinide cıkarmayı unutma tuzlu suya koy koydugun yeride iyi bil sonra hatırlayamayıp bana soruyosun benım dıslerım nerde diye nene seniiiiiiiii
yemek yarısmasında bende bigun ayın şefi olucam goruceksınız
topık kazenin![]()
Gece rüyamda seni görüp korkuyorum diyen tolin, virüs bulaşınca etekleri tutuşan tolinAblam havası bitmiyor gelip gidip bana bulaşıyortopiği kazen onun için açmış ben gitmeliymişim
Virüs yollayalım arada görsün
![]()
Ablam tutuşup sana koştuğunda bilgim olsun lütfen.Gece rüyamda seni görüp korkuyorum diyen tolin, virüs bulaşınca etekleri tutuşan tolin
Bulaşsın bulaşsın, yine birşey olacak görürsün, senin gibi bir sabi, benim gibi bir masumla uğraşıyor![]()
sen o zaman burda olmazsın nevoşs ben senı atmış olurum cunkuİnşaallah canımBurda olur görürüm inşaallah
Topic benim![]()
oooooooooooooooo kriz hanımmm sızıde yazalımmı hainler listesinepampa ucusa gecti gene kemerini takta dusme![]()
Ayın şefi ne demek?Ablam bize neler neler yaptırıyor..Yarışma süresini kısaltabilir miyiz hemen oylamaya geçmek istiyoruz
Yeni şefimizi istiyoruz
![]()
asıl siz göreceksınzı varyaaaa inşallah hackerlar gene siteyi ele geciririlerde giremezsınız en son beni 1 ay banladıgın zamanı hatırlatırım muneeeeeGece rüyamda seni görüp korkuyorum diyen tolin, virüs bulaşınca etekleri tutuşan tolin
Bulaşsın bulaşsın, yine birşey olacak görürsün, senin gibi bir sabi, benim gibi bir masumla uğraşıyor![]()