• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Ablacım tolin bize kurabiye yapmış bu bile çok önemli:KK73:Allah'tan yakmış kurtulduk:KK70:Yoksa bölüm kapatılacaktı:eek:
Kurabiyeleri kargoya vermiş benim için, kargonun bile içi elvermemiş ki elime geçmedi:KK70:Görüyorsun değil mi havaları, geçen gece korkuyorum diyen kimdi acaba:KK59:

Kurabiyeleri kargoya vermiş benim için, kargonun bile içi elvermemiş ki elime geçmedi:KK70:Görüyorsun değil mi havaları, geçen gece korkuyorum diyen kimdi acaba:KK59:
Ablam havası bitmiyor gelip gidip bana bulaşıyor:63: topiği kazen onun için açmış ben gitmeliymişim:KK70:Virüs yollayalım arada görsün:KK59::KK70:

nenem senın uyku saatın gelmiş takma dişlerinide cıkarmayı unutma tuzlu suya koy koydugun yeride iyi bil sonra hatırlayamayıp bana soruyosun benım dıslerım nerde diye nene seniiiiiiiii:KK53::KK53::KK53:
Ben çok beğendim:KK60:Hatta gurur duydum:KK73:Seni mutfağa sokduğumuz için topiğimlede guru duydum:KK70:Topic benim:63:
yemek yarısmasında bende bigun ayın şefi olucam goruceksınız:63::63::63:
topık kazenin:p:p:p

nenem senın uyku saatın gelmiş takma dişlerinide cıkarmayı unutma tuzlu suya koy koydugun yeride iyi bil sonra hatırlayamayıp bana soruyosun benım dıslerım nerde diye nene seniiiiiiiii:KK53::KK53::KK53:

İnşaallah canım:KK60:Burda olur görürüm inşaallah:KK45::KK45:
Topic benim:63:

pampa ucusa gecti gene kemerini takta dusme :-):-)

Ablam havası bitmiyor gelip gidip bana bulaşıyor:63: topiği kazen onun için açmış ben gitmeliymişim:KK70:Virüs yollayalım arada görsün:KK59::KK70:
Gece rüyamda seni görüp korkuyorum diyen tolin, virüs bulaşınca etekleri tutuşan tolin:KK70:
Bulaşsın bulaşsın, yine birşey olacak görürsün, senin gibi bir sabi, benim gibi bir masumla uğraşıyor :KK70:

Gece rüyamda seni görüp korkuyorum diyen tolin, virüs bulaşınca etekleri tutuşan tolin:KK70:
Bulaşsın bulaşsın, yine birşey olacak görürsün, senin gibi bir sabi, benim gibi bir masumla uğraşıyor :KK70:
asıl siz göreceksınzı varyaaaa inşallah hackerlar gene siteyi ele geciririlerde giremezsınız en son beni 1 ay banladıgın zamanı hatırlatırım muneeeee:P:P:P:P:P

Back
X