- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
BurdayımŞefim nereye kayboldun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BurdayımŞefim nereye kayboldun![]()
yok yav yaziktir tolini bacan atariz iner asagiya gene biz tutariz![]()
seni kımse aramaz benceeeBenim sağlığımdan şüphe duyup beni ararlar o zaman![]()
hain pinkoooBen şahidim büyüklük yaptın yardım eli uzattın![]()
Bol bol arkamızdan kuyumuzu kazartolinin marifetleri nelerdir acep![]()
Çok güzel yumurta kırıyortolinin marifetleri nelerdir acep![]()
Ama şimdi doğruya doğru, sen dosyalarımda dosyalarım diye ağlarken mune abla yardım ettiseni kımse aramaz benceee
hain pinkooo![]()
Çok güzel yumurta kırıyor![]()
ben hatırlamıyorumAma şimdi doğruya doğru, sen dosyalarımda dosyalarım diye ağlarken mune abla yardım etti![]()
Ekran görüntüsüne ihtiyacın var mıben hatırlamıyorum![]()
Dusuneyim dedin sen dedin dusuneyim dedin hakkaten dusundurucupatron sever beni gel seni admine yapayım dedi ben bi düşüneyim dedim![]()
Sen öyle zannetseni kımse aramaz benceee
hain pinkooo![]()
Kız doğruyu söyledi hain oldu 2 dakika da, pink'e laf söyleme tolinvirüs bulaştığı gece eteklerin nasıl tutuştu, pink aracılığıyla sana yardım ettimde kurtuldun, pink bildiği için gerçekleri yazıyor şurda, bir virüsü bile temizleyemedin hackermış hahahahhahahahaaha
Ama nasıl kırıyor bir sorsanaoo-)oooooo iyimis yaaaaa herkez beceremez
![]()
Dusuneyim dedin sen dedin dusuneyim dedin hakkaten dusundurucu
![]()
Kız doğruyu söyledi hain oldu 2 dakika da, pink'e laf söyleme tolinvirüs bulaştığı gece eteklerin nasıl tutuştu, pink aracılığıyla sana yardım ettimde kurtuldun, pink bildiği için gerçekleri yazıyor şurda, bir virüsü bile temizleyemedin hackermış hahahahhahahahaaha
yok sıznle boyle olmayacak ben gene kuyunuzu kazayımda gorun hanım nene mune nene nevos nene harbi pınko krizantem efser adra zaten baska kım kaldıkı sız bıttınız sız korkun bendenSen öyle zannet![]()
Hayran kalmıştım ben o pratikliğeAma nasıl kırıyor bir sorsana![]()