Koy canımsen gorecen sen resmınızı koyıyımda gene buraya gorun sız![]()
Ayy pardon yine deli oldun değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koy canımsen gorecen sen resmınızı koyıyımda gene buraya gorun sız![]()
pardon kalmadı abla lastık don verelımKoy canım
Ayy pardon yine deli oldun değil mi![]()
Şef tokmağını elinden kaptırmamaya bak, valla bunlar seni çiğ çiğ yiyecekMune abla gitmeden benim ekibede bi ayar çeksen olur mu?
Şef desinler, söz dinlesinler, kanatlarının altına al beni, asilik yapmasınlar![]()
buzdabini aciyomus yumurta dusup kiriliyomus bence yumurta buxdolabi i tolin actigi icin intihar etti bastan atayim oluyimde tolinin elinde iskence cekmim diyetolin yumurta mı kırıyor, inanmam hadi birde canlı canlı göstersin![]()
hemde nasil gostericem ona tek ayakta durmak neymisŞef tokmağını elinden kaptırmamaya bak, valla bunlar seni çiğ çiğ yiyecek![]()
Farkındayım mune abla, sonraki kategoriler için çok sıkı hazırlanmam lazımŞef tokmağını elinden kaptırmamaya bak, valla bunlar seni çiğ çiğ yiyecek![]()
Bunu biz hiç düşünmemiştik çok haklısınbuzdabini aciyomus yumurta dusup kiriliyomus bence yumurta buxdolabi i tolin actigi icin intihar etti bastan atayim oluyimde tolinin elinde iskence cekmim diye![]()
kalmasın kalmasınnnn basına corapta orecem ben sen meraklanmaYok kalsın![]()
Kız minnak canavaryok sıznle boyle olmayacak ben gene kuyunuzu kazayımda gorun hanım nene mune nene nevos nene harbi pınko krizantem efser adra zaten baska kım kaldıkı sız bıttınız sız korkun benden![]()
ben ordanda baglanırım kk ya sen merak etme mune nenecimtolin bir sonraki yemek yarışmasına mutlaka katıl, 1. olman için elimden geleni yaparım, kazanana büyük ödül olarak Mars tatili verecekler, senin gitmeni gönülden isterim![]()
Çok üşüyorum zaten iyi olurkalmasın kalmasınnnn basına corapta orecem ben sen meraklanma![]()
pampa totondaki kasıntılar pirelerdendir puhahahahahKız minnak canavartotomda bi kasintilar,gözümde segirmeler,kulagimda cinlamalar yataktan kalktim geldim
![]()
Ben de canı gönülden destekliyorum hatta oy istemek serbest olur o kategoride oy toplarımtolin bir sonraki yemek yarışmasına mutlaka katıl, 1. olman için elimden geleni yaparım, kazanana büyük ödül olarak Mars tatili verecekler, senin gitmeni gönülden isterim![]()
cingane pempesi olurmu ciceeemmmmÇok üşüyorum zaten iyi olurRenkli olsun
![]()
Hadi yaaa pire ilacı alsana bana pampapampa totondaki kasıntılar pirelerdendir puhahahahah![]()
Gel hemşom tolin yine intikam yeminleri ediyorKız minnak canavartotomda bi kasintilar,gözümde segirmeler,kulagimda cinlamalar yataktan kalktim geldim
![]()
Ben sizinle küsüm çok saygı değer aliye rona hanımBir mağdure daha geldi
tolin ve Harbi başlayın evladım zalım zalım zalımmmmm tey tey tey![]()