Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e yapalım buyrun baslayın nevos hanımSana uyku tulumu alıp yollayalım bayağı üşütüyorsun gibi geliyor
Biraz normal muhabbet yapsak hep gırgır şamata olmaz![]()
Meyra sen hangi taraftaydın duymak istiyorum![]()
Hayırlı olsunbende şimdi gece gece gsm müşteri hizmtlerni aradım: )
sms ve net paketlerimi iptal ettim, ayrı ayrı alınca baya tl tutuyomuş yeni öğrendim, önümüzdeki ay ikisinin olduğu bi paketi alcam 10tl karda olcam inş: ))))![]()
Hoşbuldum cabım :) Koç burcuyum vardır böyle ani tepkilerim reflekslerim dalıverırım konuya ortasından![]()
Biraz kendinizden bahsetseniz özel değilsee yapalım buyrun baslayın nevos hanım![]()
Farkettim canım yoksun ortalardaTatil mi yaptın nasıl geçti
![]()
Hayırlı olsun![]()
Çok politik bir cevap olduben ekmek sporluyum: )![]()
Sizin tarafta kim var![]()
Farkettim canım yoksun ortalardaTatil mi yaptın nasıl geçti
![]()
Tolinci o daha dün söyledi yaÇok politik bir cevap oldu![]()
Canım daha ne olsun biz 4 gündür evden çıkmadıkYok Nevoşum ya ne tatili :) Ama kar tatiline aldım kendimide diyebilirm valla ne gelenimiz bitti ne gitcek yerimiz kurs falan derken bıde kızlarla toplandık falan bugun evde durmadım hiç kuzenım var bıde bızde canı sıkılır dıye oturmuyom evdeykende ama özledim sizi![]()
Aynen pat diye düşünüp taşınıp karar verıverırımbende koçum, bizim herşeyimiz ani: )))))
O zaman dikkatli olmalıyımTolinci o daha dün söyledi ya![]()
Kaçırdın sen. Banlıydı eğlence yaptık, koptukYok Nevoşum ya ne tatili :) Ama kar tatiline aldım kendimide diyebilirm valla ne gelenimiz bitti ne gitcek yerimiz kurs falan derken bıde kızlarla toplandık falan bugun evde durmadım hiç kuzenım var bıde bızde canı sıkılır dıye oturmuyom evdeykende ama özledim sizi :)Napıyo bu tolin cadısı yine ne işler karıştırıyo
![]()
Aklımda ama yarışmaya katılmıcagım için acele etmedim Nevoş hatta dün aklımdan geçirdim dedim yoklugumu farkettıyseler kesin kaçtı diyolardır bana diyeCanım daha ne olsun biz 4 gündür evden çıkmadık
Çok iyi yapmışsın canım buraya boş zamanında gelirsin biz hep buralardayız
Kurabiye yapacaktın ne oldu![]()
Tolin seni kopartacak şimdiKaçırdın sen. Banlıydı eğlence yaptık, koptuk![]()
25 yasındayımBiraz kendinizden bahsetseniz özel değilse![]()
aaaaaaaa niye banlandı naptı yineKaçırdın sen. Banlıydı eğlence yaptık, koptuk![]()