Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pınko hanı pampamdın sen benım hain pinkoSadece dansöz değil, Semazen, Mevlüt falanda okuttuk![]()
Nereye hayırdır?Sevmediğim biri ile konuşmam mümkün değil komple gideyim o zaman unuturum![]()
İyi o zamanben oyle kolay kolay kırılmam nevos senın benı kırman coooookkk zor merak etme![]()
Öylesin tabi, yeri gelince arkandayım güven sen banapınko hanı pampamdın sen benım hain pinko![]()
Bir yere gitmiyorumNereye hayırdır?
Pinko yanıp sönüyorpınko hanı pampamdın sen benım hain pinko![]()
Bir yere gitmiyorumSeçim yapmak zorunda bırakmayın
![]()
Cevap verme bana nevoş sadece uygulaBir yere gitmiyorumSeçim yapmak zorunda bırakmayın
![]()
Ne yardan ne serden vageçilmiyorgönle hüküm olmuyor değilmi nevoşum: )))
anlıyorsun şimdi beni değilmi: )))![]()
Iyi geceler Allah rahatlık versinBen çıkıyorum hanımlar size doyum olmaz ama ben çok üşüdüm kardan adam yaptım ısınamıcam bu gidişle düş alıp hemen yatcm öpüyorum sizi:)
Ben çıkıyorum hanımlar size doyum olmaz ama ben çok üşüdüm kardan adam yaptım ısınamıcam bu gidişle düş alıp hemen yatcm öpüyorum sizi:)
İyi geceler canımBen çıkıyorum hanımlar size doyum olmaz ama ben çok üşüdüm kardan adam yaptım ısınamıcam bu gidişle düş alıp hemen yatcm öpüyorum sizi:)
Hava nasıl sizin ordaCevap verme bana nevoş sadece uygula![]()
Buz buzHava nasıl sizin orda![]()
O bizde de var ki canım, bende mesaj yollarken bekliyorumöfff forumda pro değilim diye yönledirip duruyor: ))))
mesaj yollayabilmek için 10sn beklemelisiniz, 5sn beklemelisiniz, 1sn beklemelisiniz.....
bi arada azarlamıştı, bugün fazlasıyla beğendiniz demiştim: ))))))
hahaha ona sorcaktım: )![]()
Buz buz
Allah evi, yakacağı olmayanlara yardım etsin![]()