O bizde de var ki canım, bende mesaj yollarken bekliyorum
hımm öylemi, ben yok sanıyodum canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bizde de var ki canım, bende mesaj yollarken bekliyorum
Amin canımBuz buz
Allah evi, yakacağı olmayanlara yardım etsin![]()
Daha kısa sanırım ama var yani.hımm öylemi, ben yok sanıyodum canım.
Evet kara dönecek, ben sıcacık evin içinde Üşüyorum, markete bile çıkmıyorum, onlar ne yapsınAmin canım
Daha soğuyacakmış![]()
Çok haklısınEvet kara dönecek, ben sıcacık evin içinde Üşüyorum, markete bile çıkmıyorum, onlar ne yapsın![]()
Yanık için bir şey yapamazsın ki canım, altlık kullansaydın keşke. Kötü olmuşgeçen hafta halım yandı kızlar: (
öyle çok yanöadı ama açık kahve oldu ama tamda halımın orta yerinde, kocaman bir yuvarlak, hemde annemlerin düğün hediyesi olan: (
neyse yapcak bişey yok, vardır belki bunda da bir hayır, hatırası olduğu için üzüldüm en çok, oturma odamdaydı, iyide bir halıydı.
çanakta bişey pişirdim, sıcağıyla getirdim koydum sofranın üstüne, her zaman öyle sıcakken getiririm, hiç ne yandı ne bişey, bu sefer yanmış sofrayı kaldırırken farkettim.
yanık için bişey varmı halı için ona bakıcam bi ara netten yapabileceğim.....
Yanık için bir şey yapamazsın ki canım, altlık kullansaydın keşke. Kötü olmuş![]()
İyi geceler canımIyi geceler hanımlar![]()
Yanık için birşey bulmak zor olur canımgeçen hafta halım yandı kızlar: (
öyle çok yanöadı ama açık kahve oldu ama tamda halımın orta yerinde, kocaman bir yuvarlak, hemde annemlerin düğün hediyesi olan: (
neyse yapcak bişey yok, vardır belki bunda da bir hayır, hatırası olduğu için üzüldüm en çok, oturma odamdaydı, iyide bir halıydı.
çanakta bişey pişirdim, sıcağıyla getirdim koydum sofranın üstüne, her zaman öyle sıcakken getiririm, hiç ne yandı ne bişey, bu sefer yanmış sofrayı kaldırırken farkettim.
yanık için bişey varmı halı için ona bakıcam bi ara netten yapabileceğim.....
Iyi geceler hanımlar![]()
Yanık için birşey bulmak zor olur canım![]()
meyroşum basım bugun bi garip yaa fazla yazamıyorum canımtolin nereye gittin len: )))))
İkizler 2005 Mart ,oğlum 2010 Ağustos doğumlunevoş senin çocuklar kaç yaşındalardı: )
Benimde akşamüstü çok arıyordu ilaç aldım geçtimeyroşum basım bugun bi garip yaa fazla yazamıyorum canım![]()