• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Selam kızlar:KK3:
Kurabıyelere son katılım ne zaman acaba:KK16:

Merhaba hoşgeldiniz:KK52:
Katılım başlama tarihi : 29 Aralık 2014 Pazartesi
En son başvuru tarihi : 23 Ocak 2015 / 23:00 Cuma
Oylama başlama tarihi : 24 Ocak 2015 Cumartesi
Oylama bitiş tarihi : 31 Ocak 2015 / 23:55 Cumartesi

Merhaba hoşgeldiniz:KK52:
Katılım başlama tarihi : 29 Aralık 2014 Pazartesi
En son başvuru tarihi : 23 Ocak 2015 / 23:00 Cuma
Oylama başlama tarihi : 24 Ocak 2015 Cumartesi
Oylama bitiş tarihi : 31 Ocak 2015 / 23:55 Cumartesi
Tesekkur ederım:KK37:
Daha varmıs panık yapmıstım bıkac gune bıter dıye:KK6:
Ins bende katılıcam bu sefer:KK33:

Maşaallah yağsın:KK73:
Dün gece hiç uyumadım başım ağrıyor:KK14:Kızlardan biri tüm gece öksürdü ben de uyuyamadım oda uyuyamadı:KK14:5te uyuduk sonra diğerini için okul hazırlığı :eek:Oğlum uyandı sonrada:mad:
Sen nasılsın:KK60:
Kiyamam gecmis olsun :KK19:cancazim ben iyyim iste bekliyorum napimm:KK51:

Toptan hepiniz yandınızz :KK70::KK70:

Diloşşşş e haberr annem nasılsınnn,ben iyiyim sağol seni sormalıı,bende yanaklarından öpüyorum seni :KK60:
Koşturuyorum hanımannem ya soğuklar bastırdı lapa lapa kar da yağıyor , bi kaç gün şantiyede de kaldık yollar kapandı diye baya zorlayıcı oldu anlayacağın bi iki haftadır... :KK51: Tatile gircez şu gğnlerde bekliyoruz :KK53: Annemlere gitcem inşallaaaah uzun bi süre:KK22:

Koşturuyorum hanımannem ya soğuklar bastırdı lapa lapa kar da yağıyor , bi kaç gün şantiyede de kaldık yollar kapandı diye baya zorlayıcı oldu anlayacağın bi iki haftadır... :KK51: Tatile gircez şu gğnlerde bekliyoruz :KK53: Annemlere gitcem inşallaaaah uzun bi süre:KK22:

Burasıda soğuk diloşş,yağmur yağıyor bugün sakin ama hava :KK53: damat bey nasıllar iyilermi :KK48: tatile girince dinlenirsin sende..Ohhh ne güzel annene gideceksin keyfini çıkar hemen

Diloş'um kurabiyeni ekleyecek misin:KK23:

Back
X