• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Burasıda soğuk diloşş,yağmur yağıyor bugün sakin ama hava :KK53: damat bey nasıllar iyilermi :KK48: tatile girince dinlenirsin sende..Ohhh ne güzel annene gideceksin keyfini çıkar hemen
damat bey iyiler kıymetli babaları gitti daha bi iyi olduk :KK70: Evet ya çok özledim bizimkileri hasret gidermek istiyruuuum

Diloş'um kurabiyeni ekleyecek misin:KK23:
ablam ablam ben kurabiyemi eklemedin çnkü baktım herkesle aynı :KK70: Nişasta un pudra şekeri napsamki dedim :KK70: Resmini gösteriyiimmmiiii:KK71: Başka tarif yapmayı planlıyorum ama hiç bilemedim ya abla napsam hııı napsam :KK8:

damat bey iyiler kıymetli babaları gitti daha bi iyi olduk :KK70: Evet ya çok özledim bizimkileri hasret gidermek istiyruuuum

ablam ablam ben kurabiyemi eklemedin çnkü baktım herkesle aynı :KK70: Nişasta un pudra şekeri napsamki dedim :KK70: Resmini gösteriyiimmmiiii:KK71: Başka tarif yapmayı planlıyorum ama hiç bilemedim ya abla napsam hııı napsam :KK8:

Ohhhhh süpwermiş diloşşşşş şerefine şampanya mı patlaksak nee :KK50::KK50: :KK70::KK70:

Evet nasil dogurcam nasil bi anne olcam vs vs herhangi bi saglik problemi olmazsa normal olcak zaten oda ayri bi dert sezeryandan daha cok korkuyorum:KK17:
İnşallah sağlıkla doğar canım normal doğum olur umarım ama stres yapma düşünme stres yüzünden artık hep sezeryan var :KK51: Bende bebek istiyoruummm:KK47:

Sen bilirsin canım eklemek istersen ekle yok bu hafif oldu ben daha iddialı birşey yapacağım dersen yapabilirsin vaktin yoksa hiç uğraşma:KK60:

Sen bilirsin canım eklemek istersen ekle yok bu hafif oldu ben daha iddialı birşey yapacağım dersen yapabilirsin vaktin yoksa hiç uğraşma:KK60:
Nevoş sultan bilmiyomki yeni bi tarif yapabilirsem iyi olur ama iddialı da değilim kurabiyede en iyisi ekleyeyim olduğu kadar olmadığı kader :anneadayı::anneadayı:

Back
X