• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Bak yapma böyle kendi aramizda bile anlasamazken,o tiplere nasıl birlik olcaz:KK70:
Sen ağzınla itiraf ettin benimki yağlı diye.:KK53:Şimdi yapmaya kalksalar bu yükün altından kalkamayacaksın.:KK70:Gel sen beni dinle.Mantıklı ol biraz.:KK70:

Ben gidiyorum kızlar .Oooof kafam uyuşuyo tipi vardı cincir taktık hasta olmasam baaari.:KK57:

Nevoş gezmeye gitti herhalde.:KK14:

Pinko da yok.:63:

Sen ağzınla itiraf ettin benimki yağlı diye.:KK53:Şimdi yapmaya kalksalar bu yükün altından kalkamayacaksın.:KK70:Gel sen beni dinle.Mantıklı ol biraz.:KK70:
Kötü demedim. Ben yiyemedim dedim. Bütün kurabiyeler yagli ayrica:KK12: yürü git senle ortak olmuyom ben :63:

Kötü demedim. Ben yiyemedim dedim. Bütün kurabiyeler yagli ayrica:KK12: yürü git senle ortak olmuyom ben :63:
Benimkinde yağ hissedilmiyor.:KK53:Olma ben de başka koalisyon ortağı bulurum.:KK12:Tekliflere açığım.:KK53:

Iyı o zaman :63: sen durrrr,pinkoyla bir olup sana kepceylen vurcam bundan sonra:63:
İçindeki canavar ortaya çıktı demek.
mr30o4.gif

Soğuk yahu.Kar da tutmadı.
N9pjza.gif

Back
X