- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Kocası kılıklı dirler bizdeee abboooww.Benim gocaam erbişeyi bilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocası kılıklı dirler bizdeee abboooww.Benim gocaam erbişeyi bilir![]()
Dur kız adımı cikarmaKocası kılıklı dirler bizdeee abboooww.
Bana ne bana neeeee.kocası kılıklı.Dur kız adımı cikarma![]()
Sen ağzınla itiraf ettin benimki yağlı diye.Bak yapma böyle kendi aramizda bile anlasamazken,o tiplere nasıl birlik olcaz![]()
İyi geceler.Kendine dikkat et.Ben gidiyorum kızlar .Oooof kafam uyuşuyo tipi vardı cincir taktık hasta olmasam baaari.![]()
Iyı geceler canımBen gidiyorum kızlar .Oooof kafam uyuşuyo tipi vardı cincir taktık hasta olmasam baaari.![]()
Kötü demedim. Ben yiyemedim dedim. Bütün kurabiyeler yagli ayricaSen ağzınla itiraf ettin benimki yağlı diye.Şimdi yapmaya kalksalar bu yükün altından kalkamayacaksın.
Gel sen beni dinle.Mantıklı ol biraz.
![]()
Benimkinde yağ hissedilmiyor.Kötü demedim. Ben yiyemedim dedim. Bütün kurabiyeler yagli ayricayürü git senle ortak olmuyom ben
![]()
Iyı o zamanBenimkinde yağ hissedilmiyor.Olma ben de başka koalisyon ortağı bulurum.
Tekliflere açığım.
![]()
O konuda becerim pek yok katılamam ama tarıflerinizden yararlanacagım kesinBen mezeleri desteklerim.Sözüm var çünkü.![]()
İçindeki canavar ortaya çıktı demek.Iyı o zamansen durrrr,pinkoyla bir olup sana kepceylen vurcam bundan sonra
![]()
Tebi, tersim pistir pampaİçindeki canavar ortaya çıktı demek.![]()
Hahaha o nasıl benzetme öyle.O nasıl smiley kız yüz felci geçirmiş gibi![]()