- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Nevoscugum baskalarina sar lütfen benden uzak durVallahi sana kurulmuş bir komplo gibi geldi banaHemşom başkalarının ağzında söyletme açık açık söyle bana
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevoscugum baskalarina sar lütfen benden uzak durVallahi sana kurulmuş bir komplo gibi geldi banaHemşom başkalarının ağzında söyletme açık açık söyle bana
![]()
Kim dalga geçtiaz önce arkidişlerinle benle dalga gectin.
ezim ezim ezdirdin beni![]()
Hayırdır, posta mı koyuyon![]()
Heee biliyozkaç kere selam verdiysem hiç biriniz almadi
hiç misafirperver degilsiniz
yeri gelmisken soylim
![]()
Saç başa olacak bu seferr
Yazıkkkkk günahhhhhh onlara![]()
Biliyozz bacımmm biliyozzz burası bizim kalemizzzz![]()
Olduuuuuuuu başkaaaa![]()
Siz bizim kim olduğumuzu biliyor musunuz
En İyi Buluşma Grubu;
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım
![]()
ver gazı verrrNasıl yaptım ben öyle bir terbiyesizliği, hiçte huyum değildir ama
Seni püskürtmeye çalışıyoruz, yeteneğin ortada, kim güçlü rakip ister?![]()
Hiç sormakemeri bunu cok havalandırmış belli![]()
Ahhh canım biz neler yaşıyoruz burda bir bilsenkemeri bunu cok havalandırmış belli![]()
Hayır ya nereye gidiyon
Sarma kataegorisi yapalım süper olurNevoscugum baskalarina sar lütfen benden uzak dur![]()
şener şen dopuk şov:
Hiç sormakaldiramadi ünü şöhreti
![]()
Yazıyorum bunları, hadi onların ilk günü diye çıkarmadım kepçemi ama siz çok oldunuzAhhh canım biz neler yaşıyoruz burda bir bilsenKafamıza sürekli kepçe ile vuruyor
![]()
ne gidecem uleeeyn yemeklerin fatihi olmağa geldim ben bu arada dün geceki halimi gören arkadaşlara bombayı patlatayım kar yağışı sebebiyle misafirim yemeği iptal etti gece 11,30 a kadar boşuna anam ağladı ya laHayır ya nereye gidiyon![]()
Kaçmak için geç kaldınız
Algida seçicilikte sınır tanimiyorsun nevos tebrik ediyorum azminiSarma kataegorisi yapalım süper olur![]()
Şefim saygılarYazıyorum bunları, hadi onların ilk günü diye çıkarmadım kepçemi ama siz çok oldunuz![]()
Çok teşekkür ederimAlgida seçicilikte sınır tanimiyorsun nevos tebrik ediyorum azmini![]()
Benimde kenara yazdiklarim varYazıyorum bunları, hadi onların ilk günü diye çıkarmadım kepçemi ama siz çok oldunuz![]()
Vay vay vayne gidecem uleeeyn yemeklerin fatihi olmağa geldim ben bu arada dün geceki halimi gören arkadaşlara bombayı patlatayım kar yağışı sebebiyle misafirim yemeği iptal etti gece 11,30 a kadar boşuna anam ağladı ya la![]()
HesaplaşırızBenimde kenara yazdiklarim var![]()
Nevos bebeğim sen niye böyle yapiyosun hemsomÇok teşekkür ederimSarmada anlaştık galiba
![]()
Burdayim ben goçumHesaplaşırız![]()