- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Yalannciiiiine selam vermeyecez günlerceEnHarbiKiz
EnHarbiKiz kız nerdesin gel gel geeeeeeeeeeeeel diye inledim layn topikte
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalannciiiiine selam vermeyecez günlerceEnHarbiKiz
EnHarbiKiz kız nerdesin gel gel geeeeeeeeeeeeel diye inledim layn topikte
![]()
arkadaşımı tanımadıysan dahada aramam diyip niye kapamadın laynnnnaradım fıstıkçıyı hatırlamadı seni
35 liralık fıstıklardan yollarım dedi 42 liraya kadar yükseldi fıstıklar onlar hem çifte kavrulmuş sizinki tek kavrulmuş dedi falan bende iplemedim liste tamamlansın adamı arar söylerim artık![]()
neyin gururu denir buna biliyon dimi topiği saptırmayam şimdiGurur yaptı herhal![]()
Ben de öyleyimbende huzur alıom valla.
arada beni şansızlıklar bulsada![]()
evliliğimin ilk ayı kalıpdan kek cıkarmakla gectiBen de öyleyim
Buna çok sevindimAma kabiliyetini diğer kategorilerde göreceğiz yoksa inanmayız
![]()
Yalannciiiii
![]()
Yaptıkça güzelleşiyor hele yarışmalar ayrı bir beceri katıyorevliliğimin ilk ayı kalıpdan kek cıkarmakla gecti
ana evinde yapan ben koca evinde bi haller oldu![]()
Ahhh nevosummm bi sen varsin beni satmayannHarbi'cim onları seni istemiyorlarsaben istiyorum sen hep burda kal
![]()
yemin et bak 1700 sayfa var en azından 600 ünü arayacam çünküSürpüzhele sen bi kanitla
![]()
şimdi şükür sıkıntı yok.Yaptıkça güzelleşiyor hele yarışmalar ayrı bir beceri katıyor![]()
ablamın çayını getirin heleÇay yokmuuu huuuuu![]()
şimdi şükür sıkıntı yok.
borcamda hiç sıkıntım yok. porselen kek kalıbından zor cıktı. rezil etti beni eşime
gecen bi haşhaşlı revani yaptım on numara beş yıldız![]()
Çay yokmuuu huuuuu![]()
Hmmm tamam yaa inandim şimdi başımı beynimi yersin senyemin et bak 1700 sayfa var en azından 600 ünü arayacam çünkü![]()
ablamın çayını getirin helehanım ablam
![]()
Hemde semaverle var ablaammm
![]()
he ona göreHmmm tamam yaa inandim şimdi başımı beynimi yersin sen![]()