- 20 Mart 2008
- 142.187
- 214.499
- 1.423
- 61
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göz boyamasına izin verme abla sakın sakıııınNerde benimmm çayımmmmm dedimmmm harbican getirdi
Hahhhh şöleeeee sağol kuzum![]()
heee içim şimdi dahada rahatladım. ama son yaptıgımda cıktıPorselenden zor çıkıyor bendede aynısı oldu..![]()
Kız sende cingöz çıktın haaa
Yok hemşom sen sevilmez misin hepsi çok severAhhh nevosummm bi sen varsin beni satmayannpinko bile bana kazık atti
![]()
Ellerine sağlık canım maşaallah çok beceriklisinşimdi şükür sıkıntı yok.
borcamda hiç sıkıntım yok. porselen kek kalıbından zor cıktı. rezil etti beni eşime
gecen bi haşhaşlı revani yaptım on numara beş yıldız![]()
bardakta çay niye vermiyon Semaver nerden çıktı ki hemKız sende cingöz çıktın haaabu ne böyle izzet ikramlar
![]()
Teşekkür ederimmm canimmYok hemşom sen sevilmez misin hepsi çok sever![]()
İlla aksiyon istiyorsunSiyaseti bitrdim,bide bdv yemi gitsemm haaaaa![]()
Bize yok mu
Semaverin yaninda "ince belli" bardak vardi görmedin mibardakta çay niye vermiyon Semaver nerden çıktı ki hem![]()
kücüklükten başlatıyolarEllerine sağlık canım maşaallah çok beceriklisinAntepli olup beceriksiz olanı görmedim
![]()
heeee bilirim ben o bahaneleri heeeeee heeeeeeeeee heeeeeeeeeSemaverin yaninda "ince belli" bardak vardi görmedin micaydanlikta 2 bardakta bitiyo,doya doya icsin hanim ablam diye semaver getirdik yine yaranamadik
![]()
heee içim şimdi dahada rahatladım. ama son yaptıgımda cıktı![]()
Kız sende cingöz çıktın haaabu ne böyle izzet ikramlar
![]()
İlla aksiyon istiyorsun![]()
Semaverin yaninda "ince belli" bardak vardi görmedin micaydanlikta 2 bardakta bitiyo,doya doya icsin hanim ablam diye semaver getirdik yine yaranamadik
![]()
Ben çıkıyorum Hanımlar sonra görüşürüz![]()