Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hainler listesinin onur uyesisinBen hangi listedeyim![]()
Owww hemde onur üyesiSen hainler listesinin onur uyesisin![]()
Çook canım çekti nolcek şimdi hı.nolceeeeeekHu hu evden yaziyorum sizee bakin ben neler yaptim ama dun aksam yapmistim hi hi hi hi Eki Görüntüle 1366847 Eki Görüntüle 1366848 yuppiii valla gelin bana sizede yaparimm
Yaş 51 oldu artık,yaşlandım yaniburada durdu kar yağmıyor şimdi
Ben guru üyeyim Kazen verdi bana bu ünvanıSen hainler listesinin onur uyesisin![]()
Kendisinde taş gibi zatenRuhun genc ablacim yas Olsun 51 :) ruhun yaslanmasin Yeterenerjin yuksek ama belli oluyor :)
Üye gurusu .Ben guru üyeyim Kazen verdi bana bu ünvanıAyrıca onur üyeside olursam tadından yenmez
Teşekkür ederim
![]()
O nasıl oluyor LaciiiiiiiiiÜye gurusu .diyesim geliyo.
Hu hu evden yaziyorum sizee bakin ben neler yaptim ama dun aksam yapmistim hi hi hi hi Eki Görüntüle 1366847 Eki Görüntüle 1366848 yuppiii valla gelin bana sizede yaparimm
Hanımlar, gelmezsem merak etmeyin, çok uykusuzum uyuyabilirim![]()
Ne biliym kız kurusu üye gurusu gibin bişiyO nasıl oluyor Laciiiiiiiii![]()
Buda hep uyuyo hamilemi yoksam niiiiiiiNe uykusu
Hemen gelemezsen kemerini paylaşırız
![]()
Woww ellerine sağlık nefis görünüyor.Hu hu evden yaziyorum sizee bakin ben neler yaptim ama dun aksam yapmistim hi hi hi hi Eki Görüntüle 1366847 Eki Görüntüle 1366848 yuppiii valla gelin bana sizede yaparimm