• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Merhaba bu kategorimiz Kurabiyeler
Kurabiyenizi detaylı olarak resim çekerek yapıyorsunuz.Daha sonra tarif ve resimler ile konu açıyorsunuz..

Bu sayfanın alt kısmında örnek konular var..
Konuda buraya açılacak
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/

ayy hemen katılıyorum bende nu hafta içi gönderirim resimleri :) çok heyecanlı yahu ben neden görmedim daha önce bunu :KK17::KK17: Kitap kurdu bölümünden kafamı çıkarmam gerek sanırım :KK51::KK51:

doğmuşş bebişş hayırlı olsun canım cumartesi pazar girmediğim için yeni gördüm sağlıkla huzurla büyüt evladınıı.. ne güzel kokar şimdi ooo
Allah razı olsun canim amin inşallah oyle valla miiisss gibi
Allah analı babalı buyutsun cnm, aıleden bırınımı kaybettınız basınız sagolsun..
Amin inşallah evet amcamizin esini kaybettik
Başınız sağolsun,vefat eden kimdi..
saol ablam amcamizin esini kaybettik

ayy hemen katılıyorum bende nu hafta içi gönderirim resimleri :) çok heyecanlı yahu ben neden görmedim daha önce bunu :KK17::KK17: Kitap kurdu bölümünden kafamı çıkarmam gerek sanırım :KK51::KK51:
Şimdiye kadar farketmemeniz çok üzücü:63:Bundan sonra hep bekliyoruz:KK19::KK73:

Back
X