Ayy ben yağlarımdan çok memnunumnevosssss sen bana estetik yaptıracagına once kendıne liposaction yaptırıp yaglarından kurtul sendekı yaglarla afrıkadakı aclar doyar beaaa![]()
Not::Şimdi beni sahiden kilolu sanacaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ben yağlarımdan çok memnunumnevosssss sen bana estetik yaptıracagına once kendıne liposaction yaptırıp yaglarından kurtul sendekı yaglarla afrıkadakı aclar doyar beaaa![]()
Ayyyy Kıyamam Korurum ben seni kılıcımla.
herzamanki halimız
hay agzın bal yesın dombık bu haınler varya hergun topıkte sıkıstırıyolar benı![]()
Hoşgeldin canımtolin geneis basinda![]()
Harbi eşiyle sinemaya gitmiş
Efendim duyamadım bir daha söyleAyyyy Kıyamam Korurum ben seni kılıcımla.![]()
gerceklerden kacamazsın nevos 350 kılo oldugunu saklama ın sanlardanAyy ben yağlarımdan çok memnunumKışın sıcak tutuyor
Not::Şimdi beni sahiden kilolu sanacaklarBen tolin'den zayıfım
![]()
Oooooo nevos tannn tolineee kapakmi olmuAyy ben yağlarımdan çok memnunumKışın sıcak tutuyor
Not::Şimdi beni sahiden kilolu sanacaklarBen tolin'den zayıfım
![]()
Tanıştığımız ilk günden bu güne kadar geçen zaman gözümün önünden geçti de, hiç haksızlık yapmamışız sana
herzamanki halimız
hay agzın bal yesın dombık bu haınler varya hergun topıkte sıkıstırıyolar benı![]()
koru benı dombiğimmmmmAyyyy Kıyamam Korurum ben seni kılıcımla.![]()
Kapağı sıkı kapatın kaçmasın havasıOooooo nevos tannn tolineee kapakmi olmu![]()
Hol bulduk ablamHoşgeldin canım
Harbi eşiyle sinemaya gitmiş
Leyla ile mecnun bunlar![]()
BUgün hiç görmedim
Çok kıskandın değil mi![]()
Hoşgeldinselam: )
napıyounuz?
Lak lak yapıyoruz canım, sen?selam: )
napıyounuz?
Tolin'e destek mi oluyorsunŞey kem küm![]()
Eşiyle sinemaya gitmişler no problemSaat 3 4 arasi buralardaydi aksama burda olun didi cikti gitti bidada gelmedi. Ins problem yoktur
azmı sıkıstırdınız benı bu topıkte oysakı ben ne gadan minnak uslu bi hatunumTanıştığımız ilk günden bu güne kadar geçen zaman gözümün önünden geçti de, hiç haksızlık yapmamışız sana![]()
koru benı dombiğimmmmm![]()