Tamam o zaman sen bize yemek yapBu sefer gelmem oltaya .Yavaştan yavaştan .
Yemek yaparım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zaman sen bize yemek yapBu sefer gelmem oltaya .Yavaştan yavaştan .
Yemek yaparım ben
Saolasin iyi dileklerin icin canimbenimİnşallah canım.![]()
Hayret nevoşum bişiy olmuş sana şimdi hipnotize olacağım diye bekliyordumTamam o zaman sen bize yemek yapZaten bırakmam bir yere sen bu işi biliyorsun
![]()
Canım orası ile ben ilgilenmiyorum burası benim sen yemek yaparım dedin gerisine karışmamHayret nevoşum bişiy olmuş sana şimdi hipnotize olacağım diye bekliyordum![]()
Senin oglanda var kizlar babaya oda sana duskundurAynen öyle canım![]()
Tolin biz kalabalık olunca yanaşmıyor buraya korkuyorAngaralı atarlı nerde .Patlatma yapmıyomu tolin cadısı.
Korkak kaçak vay vay.Profilini patlatalım .Tolin biz kalabalık olunca yanaşmıyor buraya korkuyor![]()
Canım eşim çocuklarla çok ilgili ama hepsi en çok bana bağımlıSenin oglanda var kizlar babaya oda sana duskundur
İyi geceler canımKizlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz icinben kizimi kaldirayim iyo geceler görüşürüz
![]()
Tolin'in dilinde bir icraatı yokFilinta seyrediyorum bi adam var heryeri patlatıyo tolin geldi aklıma.![]()
Canım Hayırlı gecelerBi gelsin ortalıkta yok .ilk onun profili patlatalım .İyi geceler canım oğlanın yarın 10 da tudem sınavı varda ben kaçıym.
![]()
Saol nevosum gittik geldik dususteymis sariligimiz iyyiz maşallahİyi geceler canımBize haber verirsin yarın
![]()