Anne Kuzusu kocasi olanlar yasadiklariniz lutfen

Sonuç şu şekilde ; psikolojiler alt üst durumda terapi aliyoruz .Bosanmanin esiginden kurtarmaya calisiyoruz.Cok zor benim icin.taşimak cok zor bu psikolojiyi.Anneye duskun erkegi tasimak agir sınavmis.
Evet anneye duskun erkeği taşımak çok zor 5 senedir bende aynı pozisyondayım o konuda kayinvalidem ayni evdeyken bile oğlunu benim uyandirmamı istemez sen düşün. Ama çözüm önerim olarak da şöyle birşey diyeceğim eğer eşine ailesini kotulersen ya da ithamlarda bulunursan o kadar sana dokunuyor ben çok çekistirirdim kayinvalidemi eşime ama vazgeçtim ve daha iyi oldu artık benim tarafımdan bakıyor gibi hissediyorum ve bu bana güç veriyor.

Inan hic kotulemedim.Zerre kelime soylemedim sadece aile onceligi istedim makul aciklamalarla.Ama makul olarak anlasilmadi ricalarim.Yani konu cooook derin

Inan hic kotulemedim.Zerre kelime soylemedim sadece aile onceligi istedim makul aciklamalarla.Ama makul olarak anlasilmadi ricalarim.Yani konu cooook derin
Allah yardımcın olsun inan anlayabiliyorum eşime bazen diyorum annene başka bana başka oluyosun diye ama hemen burun kıvırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…