Evet cok koydum o kadar verdim ki kendimden.1 kere bile benim aileme karsilik olarak gelmedi.Dogumgunumde,yilbaslarinda hep onlarlaydi.Ve bana sozler vermesine ragmen ablalari hep planlarimizi degistirdi.Isin icerik kismi cok derin.Kendinizi eşinizin yerine koymaya çalıştınız mı hiç?! Bir babayı kaybetmek kolay mı sanıyorsunuz? Elbette annesiyle, ablalarıyla görüşecek, gerektiğinde yardım edecek, dertleşecek. Kötü günde gelincilik oynamayıp, eşinize dost, görümcelerinize kardeş, kv'nize evlat olmadıktan sonra oturun babanızın evinde daha iyi.
Hmm.. Siz Türkiye'de o Amerika'da nasıl çözmeyi planlıyorsunuz problemlerinizi? Çözmek istiyormusunuz? Başbaşa veya hep beraber hiç konuştunuzmu bu durumları? Çift terapisi denedinizmi?Evet cok koydum o kadar verdim ki kendimden.1 kere bile benim aileme karsilik olarak gelmedi.Dogumgunumde,yilbaslarinda hep onlarlaydi.Ve bana sozler vermesine ragmen ablalari hep planlarimizi degistirdi.Isin icerik kismi cok derin.
Esimle konusmayi cok denedim bunlari,annesi konusunda gözü kör.Her seferinde bu boyle emrivakilerle yasacaksin ayrilalim demisti.Annesiyle derdimi acmak istedigimde ise sen annemle konusamazsin cik git bu evden dedi.yillardir gittigi terapistine ben de gitmeye basladim ve evet kronik bir durum varmis.Ve son kez yuzde 30 luk sansimiz varmis barisma konusunda.Cozmeyi cok istiyorum ancak o yardimci olmadikca ben hep duvara carpiyorum.Hmm.. Siz Türkiye'de o Amerika'da nasıl çözmeyi planlıyorsunuz problemlerinizi? Çözmek istiyormusunuz? Başbaşa veya hep beraber hiç konuştunuzmu bu durumları? Çift terapisi denedinizmi?
O kadar bastirildim,sindirildim ki sinir krizi gecirdim.Kalamazdim,cok baskiladi beni annesi konusunda.Insan derdini acamaz mi?Bagimli iliskilerden kaynaklaniyor bu sorunlar.Annem de annem annem de annem.inanin o kadar isterdim kalmaya ama psikolojim kovulmayi hazmedemedi.bilmem ki napiyorlar kuzu kuzuZor bir durum..kv taa Türkiye'den gelip yuva yıkmayı başarmış Amerikalarda..Allah fırsat vermesin böyle kadinlara ama maalesef kendini düşünen analar da var.evladinin yuvasi dağılmış umru degil.ama gün olur hesap döner.
Keşke eşinin yanında kalsaydin canım. Kv kendini daha güçlü hissediyordur.
Amerika'da oturma izni ne kadar?
Bisekilde yollayamaz misin tr ye?kaçak falan desen
Annesine bagimli iliskisi olanlara cok dikkat etmek lazimmis onu anladim.Sorun cozemiyosunuz onlarla.Olgun olamiyorlar.Berabere Amerikaya gittiniz ve sonra annesini yanına aldı şimdide sizi evden mi kovdu hayret bir şey ya bu erkeklerin annesi dokunulmaz gerçekten anlam veremiyorum sanki bir terk onların annesi var.. burda kaç tane konu görüyoruz bu erkek anneleri hakkinda hepsinde aynıı ... Bence barışmak için uğraşmayın derim çünkü sürekli aynı şeyleri yaşayacaksiniz huylu huyundan vazgecmez
Canım klasikleşti ama ya bosanacaksin yada kv geberene kadar pardon vefat edene kadar sinirlerine hakim olup gemiyi süreceksin.O kadar bastirildim,sindirildim ki sinir krizi gecirdim.Kalamazdim,cok baskiladi beni annesi konusunda.Insan derdini acamaz mi?Bagimli iliskilerden kaynaklaniyor bu sorunlar.Annem de annem annem de annem.inanin o kadar isterdim kalmaya ama psikolojim kovulmayi hazmedemedi.bilmem ki napiyorlar kuzu kuzu
Sonucu ileticem buraya ama geri vites yapamam artik ok yaydan cikti.Yani anne kuzulari annelerine geri dur demedikce cok yuvalar yikilacak.Canım klasikleşti ama ya bosanacaksin yada kv geberene kadar pardon vefat edene kadar sinirlerine hakim olup gemiyi süreceksin.
Eşininle mutlu olamayacağına inaniyorsan belkide en hayırlısı ayrilmaktir arkadaşım.Sonucu ileticem buraya ama geri vites yapamam artik ok yaydan cikti.Yani anne kuzulari annelerine geri dur demedikce cok yuvalar yikilacak.
Yasim 33 cocugum yok.Esimi seviyorum ancak tek tarafli gitmiyor.Gozden cikaran bir kocayla nasil olur.Eşininle mutlu olamayacağına inaniyorsan belkide en hayırlısı ayrilmaktir arkadaşım.
Yaş faktörümuz var bizim..bilmiyorum çocuğun var mi?yoksa bence uğraşma.
Tekrar mutlu olabilirsin doğru düzgün ve anasi olmayan bir adam seçerek
Olmaz tabiki..sevginin acamayacagi kapı yoktur ama sevgi ve saygı karşılıklı olmali.eşin kovmuş ve hala hatasını anlayamamişsa geriye fazla bir söz kalmiyor ne yazikkiYasim 33 cocugum yok.Esimi seviyorum ancak tek tarafli gitmiyor.Gozden cikaran bir kocayla nasil olur.
Sonuç şu şekilde ; psikolojiler alt üst durumda terapi aliyoruz .Bosanmanin esiginden kurtarmaya calisiyoruz.Cok zor benim icin.taşimak cok zor bu psikolojiyi.Anneye duskun erkegi tasimak agir sınavmis.Sonuç ne oldu peki
Psikiyatrist te sinirlerin çelik gibi olmali guclu olmalisin oncelikle dedi.Ya beni evden cikardiginda annemin evine gittigimde abim kizmis ve birkac sey soylemisti esime.esim onlara da takmis simdi.haketmedim de soyle boyle.asil ayrilma bahanesi olarak oraya oynuyor.Kadin amerikada kaynana turkiyede
Ta buradan yapmis yapacağını
Pes diyorum
Ana kuzusu ile çok çok zor
Celik gibi sinirlerin olmali
allah yardımcın olsun cnmPsikiyatrist te sinirlerin çelik gibi olmali guclu olmalisin oncelikle dedi.Ya beni evden cikardiginda annemin evine gittigimde abim kizmis ve birkac sey soylemisti esime.esim onlara da takmis simdi.haketmedim de soyle boyle.asil ayrilma bahanesi olarak oraya oynuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?