- 13 Şubat 2016
- 61
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi Muallime0610
-
Surekli bunkonuda kavga ediyoruz bi kv bi gorumce omrumu yediler artik 2 senede .Yok artık
O nasıl şeymiş öyle ya
Ona kocan olduğunu hatirlat bence.
Surekli bunkonuda kavga ediyoruz bi kv bi gorumce omrumu yediler artik 2 senede .
Bunlar ailecek baskasinin evinde kalma meraklisi canim.2 ay once anneannesi vefat etti. Anneannesi teyzesiyle kaliyodu. Kv bana.diyo ki teyzenin evinde kalin. Ben de baskasinin evinde.neden kaliim kendi evim var dedim. Verdihi cevap e.nolcak yabanci evi mi sanki.Belli ki onlar kal diye baskı yapıyor, eşin de onların aklıyla hareket ediyor .
insaAllah zamanla düzelir , üzüldüm Allah yardımcınız olsun
Evet. Araba su yakiyo cunkuSizi bırakıp geri mi gidecekmiş?
Hayir sadece uyumak istiyor. Halbu ki cumartesi gunu de calisiyor sirf geceyi orda gecirmek icin.iyi de neden gece kalmak istiyor
ne bileyim enişte gelecek çilingir sofrası mı kurulacak
çocuklar uyuyunca topluca okey mi oynanacak
yani gece ne yapılıyor hangi etkinlikten mahrum kalmamak için eve gelmek istemiyorr
Her zaman kalmak istiyor. Evlenene kadar ailesinin yanindan ayrilmamis simdi de ayrilamiyor. Simdi de küsup baska odaya gecti yastigini alip.
Benim sinir oldugum konu su bizim bi aile oldugumuzun idrakinde olmayişi.Geleceğimi görüyorum. neyse seni bıraksın gitsin geri. Ya da madem öyle sen o gün gitmesen de olur. En azından kal diye zorlamamış.
Hayret nasıl ailemle birlikte yaşayalım dememiş tam o profil. Bir de üşenmeden seni ev'e bırakıp sonra geri gidip orada kalacak.Bunlar ailece baskasinin evinde kalmaya pek meraklilar. Ben de "kendi evim dururken baska evde kalmam" dedim. O zaman sen gel aksam seni birakirim eve daha sonra ben kalmaya giderim diyor. Nasil bi insan anlamiyorum. Benim annemler sehir disinda gidince mecbur onlarda kaliyoruz bunu ornek veriyo bana. Napim ben bana bi akil verin lutfen. Kafayi yemek uzereyim.
Utanmasa onu da derdi canim ama benden yüz bulamaz oyle bi konuda. Valla ben napicami şasirdim artik.Hayret nasıl ailemle birlikte yaşayalım dememiş tam o profil. Bir de üşenmeden seni ev'e bırakıp sonra geri gidip orada kalacak.Zaten 2 gün üst üste orada zaman geçirilecek gece kalmaya ne lüzum var?
Annesine düşkün olsa da zaten 2 gün görecek.
Eski odasını, yatağını filan mı özlüyor acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?