Anne meraklisi koca!!

Muallime0610

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
61
15
3
33
Kızlar artık delirmek üzereyim ben mi büyütüyorum kafamda bilmiyorum. Esimin ailesiyle ayni sehirdeyiz aramizda yarim saatlik mesafe var. Yarin eşimin yegeni (3yasinda) geliyor kv de kalicak 2 hafta. Esim de yarin gormeye gidelim,cuma da gidelim hem orda kaliriz diyonce benim sinirler tepeme cikti. Bunlar ailece baskasinin evinde kalmaya pek meraklilar. Ben de "kendi evim dururken baska evde kalmam" dedim. O zaman sen gel aksam seni birakirim eve daha sonra ben kalmaya giderim diyor. Nasil bi insan anlamiyorum. Benim annemler sehir disinda gidince mecbur onlarda kaliyoruz bunu ornek veriyo bana. Napim ben bana bi akil verin lutfen. Kafayi yemek uzereyim.

Edit: Kızlar dün gece sizden aldigim destekle kalktim esimle gece 1 e kadar kavga ettik. Butun icimdekileri döktum. Neticede kazanan ben oldum:) kalmamaya ikna ettim onu. Insallah boyle devam eder

Son düzenleme:
bunlari okudukca turkiyeye gidesim gelmiyor iyice.
yarim saat mesefede niye askam kaliyorsunuzki, bilemedim. bana da ters geldi.

Belli ki onlar kal diye baskı yapıyor, eşin de onların aklıyla hareket ediyor .

insaAllah zamanla düzelir , üzüldüm Allah yardımcınız olsun
Bunlar ailecek baskasinin evinde kalma meraklisi canim.2 ay once anneannesi vefat etti. Anneannesi teyzesiyle kaliyodu. Kv bana.diyo ki teyzenin evinde kalin. Ben de baskasinin evinde.neden kaliim kendi evim var dedim. Verdihi cevap e.nolcak yabanci evi mi sanki.

Başka zaman da kalmak istiyor mu yoksa yeğenine özel bir istek mi bu?

Eğer yeğen içinse bence kalabilirsiniz, büyütmeye gerek yok. Mümkün olduğunca çok zaman geçirmek istiyor demek ki çocukla.

Ama başka zaman da kalmak istiyorsa o zaman konuşmalısınız bu konuyu.
Gece geç saate kadar kalıp yatmaya evinize gelemez misiniz?

iyi de neden gece kalmak istiyor

ne bileyim enişte gelecek çilingir sofrası mı kurulacak

çocuklar uyuyunca topluca okey mi oynanacak

yani gece ne yapılıyor hangi etkinlikten mahrum kalmamak için eve gelmek istemiyorr

Her zaman kalmak istiyor. Evlenene kadar ailesinin yanindan ayrilmamis simdi de ayrilamiyor. Simdi de küsup baska odaya gecti yastigini alip.

iyi de neden gece kalmak istiyor

ne bileyim enişte gelecek çilingir sofrası mı kurulacak

çocuklar uyuyunca topluca okey mi oynanacak

yani gece ne yapılıyor hangi etkinlikten mahrum kalmamak için eve gelmek istemiyorr
Hayir sadece uyumak istiyor. Halbu ki cumartesi gunu de calisiyor sirf geceyi orda gecirmek icin.

Geleceğimi görüyorum. neyse seni bıraksın gitsin geri. Ya da madem öyle sen o gün gitmesen de olur. En azından kal diye zorlamamış.

Hayret nasıl ailemle birlikte yaşayalım dememiş tam o profil. Bir de üşenmeden seni ev'e bırakıp sonra geri gidip orada kalacak. Zaten 2 gün üst üste orada zaman geçirilecek gece kalmaya ne lüzum var?
Annesine düşkün olsa da zaten 2 gün görecek.
Eski odasını, yatağını filan mı özlüyor acaba..

Utanmasa onu da derdi canim ama benden yüz bulamaz oyle bi konuda. Valla ben napicami şasirdim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…