Anne meraklisi koca!!

Hepsini dedim zamaninda ama arpa boyu yol alamiyoruz. Ne olucakmis kalsaymisim sanki.ya da tamamen kestirip atiyo sen benim ailemle gorusme ben de seninkiyle gorusmeyeyim diye. Adamin orta yolu yok. Inanin artik bu konu yuzunden bosanmayi bile dusunmeye basladim.

Daha bugun eşmle tartstk cnm bu yuzden. Hafta snu annmlre gdelm dedi bn konşmuyom kvgille beni her gttgmde aglatyolar laf soyluyılar sogudum bnde nyse iste bn gtmicem sen gt bn gtmem bida dedm bnde senin annenlere gtmem dedi gtme dedm bnde kendm gderm cok şükür elim ayagım tutyo eşimin gtmesne ihtycm yok eşimn bazı hareketlernden annmlrde sogudu zaten eşimn kara kaşı kara gozu için değil ki sırf beni gormek için işte bnce annenlre gtmem derse sen blrsn bn gderm sen ister gel ister gelme die restni cek öbür türlü hep bu seklde sıyrılmya calışır

Iste bizim herhangi bi kavgamiz yok. Olsa dicem ama durup duruken de kotu olmak istemiyorum acikcasi.

Bu yüzden evlenirsem kocamın ailesiyle aynı ili düşünmüyorum. Evleneceğimi sanmıyorum gerçi bu sebeplerden ya neyse.
Bence ağır bir şekilde konuşun. Benimle bir aile olduğunu idrak edemedin sanırım diyin
Kavga çıkarsa da çıksın. Yine ısrar ederse kendi gitsin, ki gidiyormuşta zaten
Siz umursamazsanız bir süre sonra vazgeçer

Sanirim yaptigim enn buyuk hataydi zaten ayni sehirde oturmak. Ama bunlar oyle bi aile ki baska sehirde de otursam durmadan gelir basima bela olurlardi.

Ben evde tek korkarım sensiz filan diyin. Böyle kızarak sinirlenerek değilde daha farklı ikna etmeye çalışın.
Mesela işte duş almam gerekiyor alamıyorum, yerimi yadırgıyorum kendi yatağımı arıyorum sen olmasan da korkarım diyin. :)

Yok yok biz yapamiyoruz cidden. Az once de kavga ettik.yine ben soyledim o dinledi sadece
Nuh diyor peygamber demiyor. Sen kalma ama ben kalicam hesabinda hala.

Bide yastığın alıp Gitti öyle mi
GERÇEKTEN çok çocukca bir davranış bacim.

Yok yok biz yapamiyoruz cidden. Az once de kavga ettik.yine ben soyledim o dinledi sadece
Ayyy bende 3 yillik evliyim. Ilk zamanlar esimde boyleydi. Surekli annem de annem babam da babam. Yok yegenlerimi ozledim. Konustum olmuyor. Bagira cigira kavga ettim. O sinirle elbise askilarini falan kirmisim. O gun bugundur. 2 haftada bir falan gideriz asla da kalmam. Ben kalmiyorsam esimde kalamaz. Sana tavsiyem kotu olacaksan ol. Gerekeni soyle. Yoksa bu boyle hep devam eder.

Annesinin yanına gitmesini anlarımda seni eve bırakıp anneye gitmek ne? Ana kuzusu mu adam? Karşına al BAĞIRMADAN TARTIŞMADAN SAKİNCE konuşmaya çalış ayrıca tabi TRİP Atmadan düzgün derdini anlatmaya çalışan bir insan gibi mantıklı bir şekilde olayı konuşmak en iyisi olacak. Konuşmaya başlamadan önce kavga etmeyeceğinize dair birbirinize söz verin sakin olur eğer bağırırsanız bu olay sidik yarışına döner benden söylemesi

İyi de siz ailenizde 25 gün kalmışsınız, eşiniz bir şey dememiş
Şimdi de eşiniz ailesinde kalmak istiyor, biraz anlayışlı olsanız?

Evliligimizin ilk baslarinda bizimde kv de kalmamiz bekleniyordu 1 saatlik mesafedeler. Her hafta gidiyorduk. Ve esim haftasonuda calisiyor kendi isi oldugu icin.Kv ve kp kalmayinca gelmis saymiyoruz sizi diyordu. Ben hic esimle muhattap olmadim direkt onlara soyledim lafimi gece burda uyusam ne uyumasam ne evimde rahat rahat gidip dinlenmek istiyorum sonucta altimizda araba var sabahin korunde yola dusecegime gecte olsa aksam gideriz dedim. Bir daha lafini etmediler ama sende sıkıntı esinde duskunluk yapan o isin zor sanada kal demiyorsa birak stres yapma git gel yapsin o dusunsun.

Çok doğru tespit, benim 35 yaşındaki erkek kardeşim gecen sene 45 yaşında bir kadınla evlendi.
1 yılda babam 1, annem3 ,ben 4 kere evlerine gittim, (bizim tarafımızdan başka gidende olmadı) hepsi enfazla 2 saat süreyle ve sadece çay kahve içerek olmasına rağmen kardeşim gecen hafta artık eve kabul etmeyeceklerini çok sık gittiğimizi , karısının " yorulduğunu" söyledi. Karısının anne babası, kız kardeşi ve abisi aynı sokakta oturuyorlar ve hergün geliyorlar. Yiğenlerinde evin anahtarı var onlar yokken bile geliyorlar. Küsecek hiç bir sebep olmadığı için tamamen ilişkiyi kesemesede böyle bir garipler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…