- 13 Şubat 2016
- 61
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi Muallime0610
-
Hepsini dedim zamaninda ama arpa boyu yol alamiyoruz. Ne olucakmis kalsaymisim sanki.ya da tamamen kestirip atiyo sen benim ailemle gorusme ben de seninkiyle gorusmeyeyim diye. Adamin orta yolu yok. Inanin artik bu konu yuzunden bosanmayi bile dusunmeye basladim.Ayyyyy aynı benmki ! Ana kuzuları! Benm soyadım ne desene ayrca ben kadınm nasıl içine siner beni yalnız bırakıp orda kalmak madem annene bu kadar düşkündün niye evlendn dizninn dbnde otrsaydn dee senin yerine ben sinir oldm
Daha bugun eşmle tartstk cnm bu yuzden. Hafta snu annmlre gdelm dedi bn konşmuyom kvgille beni her gttgmde aglatyolar laf soyluyılar sogudum bnde nyse iste bn gtmicem sen gt bn gtmem bida dedm bnde senin annenlere gtmem dedi gtme dedm bnde kendm gderm cok şükür elim ayagım tutyo eşimin gtmesne ihtycm yok eşimn bazı hareketlernden annmlrde sogudu zaten eşimn kara kaşı kara gozu için değil ki sırf beni gormek için işte bnce annenlre gtmem derse sen blrsn bn gderm sen ister gel ister gelme die restni cek öbür türlü hep bu seklde sıyrılmya calışırHepsini dedim zamaninda ama arpa boyu yol alamiyoruz. Ne olucakmis kalsaymisim sanki.ya da tamamen kestirip atiyo sen benim ailemle gorusme ben de seninkiyle gorusmeyeyim diye. Adamin orta yolu yok. Inanin artik bu konu yuzunden bosanmayi bile dusunmeye basladim.
Iste bizim herhangi bi kavgamiz yok. Olsa dicem ama durup duruken de kotu olmak istemiyorum acikcasi.Daha bugun eşmle tartstk cnm bu yuzden. Hafta snu annmlre gdelm dedi bn konşmuyom kvgille beni her gttgmde aglatyolar laf soyluyılar sogudum bnde nyse iste bn gtmicem sen gt bn gtmem bida dedm bnde senin annenlere gtmem dedi gtme dedm bnde kendm gderm cok şükür elim ayagım tutyo eşimin gtmesne ihtycm yok eşimn bazı hareketlernden annmlrde sogudu zaten eşimn kara kaşı kara gozu için değil ki sırf beni gormek için işte bnce annenlre gtmem derse sen blrsn bn gderm sen ister gel ister gelme die restni cek öbür türlü hep bu seklde sıyrılmya calışır
Aklimin kenarinda dursun lazim olabilr"Annenin koynunda mı yatacaksın?" derdim eşim bunu yapsa...
O zmn gtcrn cnm yapcak bsey yokIste bizim herhangi bi kavgamiz yok. Olsa dicem ama durup duruken de kotu olmak istemiyorum acikcasi.
Zaten gitmek sıkıntı degil de kalmak beni delirtiyoO zmn gtcrn cnm yapcak bsey yok
Sanirim yaptigim enn buyuk hataydi zaten ayni sehirde oturmak. Ama bunlar oyle bi aile ki baska sehirde de otursam durmadan gelir basima bela olurlardi.Bu yüzden evlenirsem kocamın ailesiyle aynı ili düşünmüyorum. Evleneceğimi sanmıyorum gerçi bu sebeplerden ya neyse.
Bence ağır bir şekilde konuşun. Benimle bir aile olduğunu idrak edemedin sanırım diyin
Kavga çıkarsa da çıksın. Yine ısrar ederse kendi gitsin, ki gidiyormuşta zaten
Siz umursamazsanız bir süre sonra vazgeçer
Cnm bnce sen ne istedgni blmionZaten gitmek sıkıntı degil de kalmak beni delirtiyo
Koca dengesiz olunca ben de sasirdim artik napicami.Cnm bnce sen ne istedgni blmiontepkni dle getr diyoruz kotu olmak istemyorm diosn gt dioruz kalma gt
Yok yok biz yapamiyoruz cidden. Az once de kavga ettik.yine ben soyledim o dinledi sadeceBen evde tek korkarım sensiz filan diyin. Böyle kızarak sinirlenerek değilde daha farklı ikna etmeye çalışın.
Mesela işte duş almam gerekiyor alamıyorum, yerimi yadırgıyorum kendi yatağımı arıyorum sen olmasan da korkarım diyin. :)
Yok yok biz yapamiyoruz cidden. Az once de kavga ettik.yine ben soyledim o dinledi sadece
Nuh diyor peygamber demiyor. Sen kalma ama ben kalicam hesabinda hala.
Ayyy bende 3 yillik evliyim. Ilk zamanlar esimde boyleydi. Surekli annem de annem babam da babam. Yok yegenlerimi ozledim. Konustum olmuyor. Bagira cigira kavga ettim. O sinirle elbise askilarini falan kirmisim. O gun bugundur. 2 haftada bir falan gideriz asla da kalmam. Ben kalmiyorsam esimde kalamaz. Sana tavsiyem kotu olacaksan ol. Gerekeni soyle. Yoksa bu boyle hep devam eder.Yok yok biz yapamiyoruz cidden. Az once de kavga ettik.yine ben soyledim o dinledi sadece
Yok yok biz yapamiyoruz cidden. Az once de kavga ettik.yine ben soyledim o dinledi sadece
Ailesine böyle bağlı olmayan erkek var mı ki? Şimdiye kadar görmedim. Küslük haricinde.
Ya küsüp tamamen ilişki kesiyorlar, ya da böyle zırt pırt evine gitme hevesleri oluyor
Ortasını tutturabilene rastlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?