Anne meraklisi koca!!

O da bir çözüm aslında
Bana dokunmasalar bende karışmazdım mesela.Kendisi gitsin,istediği kadar kalsın istediği kadar arasın naparsa yapsın.Beni peşinden sürüklemesinde ne halleri varsa görsün.
Kendi gitmezki ben olcam yanında ondan kızıyorlarya bana

Ay nerden gördüm bu konuyu gece gece aklıma geldi iyimi
Zırt pırt aramalar gelsenizeler kalsanızalar çatkapı gelmeler ota boka karışmalar
Yok ben öyle devam edemezdim ya öyle sabırlı değilim valla
Bende çatladım zaten artık yeter ya bi tane hayatım var eşimi seviyorum ona da diyorum biz mutlu olmak için evlendik sinir olmak için değil

Kendi gitmezki ben olcam yanında ondan kızıyorlarya bana
Eşin "aman huzursuzluk çıkmasın da ben tek de giderim" kıvamına gelmemiş demekki henüz
Şimdi ben gitmicem dersem ikiletmiyor bile benimki.Anası geleceği Zaman'da ters bişey söylemim diyemi bilmem "sinemcim de sinemcim" diye dolanıyor peşimde

Kıvamını bilmem eşim cok düşkün değil onlar cok düşkün :)eşimin dünya yıkılsa umrunda olmaz onlar kızıyor diye gidiyorduk zaten baktım olmuyor gitmiyorum

Kıvamını bilmem eşim cok düşkün değil onlar cok düşkün :)eşimin dünya yıkılsa umrunda olmaz onlar kızıyor diye gidiyorduk zaten baktım olmuyor gitmiyorum
En iyisi ya
Az ve öz
Sinir olma sen hamişsin
Çocuktan sonra mazeretinde olur zaten
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

Buldun belayı desene ana kuzusu senin onun ailesi olduğunu hatırlat

Y
En iyisi ya
Az ve öz
Sinir olma sen hamişsin
Çocuktan sonra mazeretinde olur zaten
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Yok yavrum ne hamişliği totem yaptım bu ay takvimi eklemiştim. Adet olunca hayaller yine çöpe gitti. Kaldırdım bende takvimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…