Anne meraklisi koca!!

Benim sinir oldugum konu su bizim bi aile oldugumuzun idrakinde olmayişi.
Bu tür şeylerde koca tarafından yönlendirme çok önemli. Onun annesinin babasının da uyarması lazım ara sıra. Onlar da tamamen illa gelin gidin yatın kafasında olunca erkek hiç anlamıyor aile olmayı

Bu tür şeylerde koca tarafından yönlendirme çok önemli. Onun annesinin babasının da uyarması lazım ara sıra. Onlar da tamamen illa gelin gidin yatın kafasında olunca erkek hiç anlamıyor aile olmayı
Bi de ben 25 gundur yaninda degildim. Kocam"seni cok ozledim hadi gel artik" diyip durdu. Gelince de manzara bu.

Bi de ben 25 gundur yaninda degildim. Kocam"seni cok ozledim hadi gel artik" diyip durdu. Gelince de manzara bu.
Bzim de çok yakınlarına tayin çıktı ama yazmadığımız yer. Annene söyleriz sevdiğin yemeği yapar her hafta gideriz diyorum yok artık ben öyle biri miyim diyor ama bana rol yapıyor eminim aha da böyle sürükleyecek peşinde sürekli

Çok iyi anlıyorum seni arkadaşım, çok da haklisin. Surekli kalmak kalmak ne demek herkesin evi var gider oturulur e insan evine geri döner

Eşinle sinirlenmeden uygun bir vakitte oturun sakince konusun, ben senin karinim de, sen ailende kalırsın bu çok normal ama o seni yalnız bırakıp orda kalması çok yanlış.

Aile bilinci oluşmasi gerek , ama bu tamamen annesiyle alakalı bir durum adamı yetiştirme tarzı bu ki adama da bu çok normal geliyor. Bunu oturtman çok zaman alacak ama inşaallah halledersiniz

Inan sabrim kalmadi 2 senede. 25 gun yoktum zaten o sure zarfinda eve ugramadi surekli annesinde ve ablasinda kaldi haalaa doymamis anlasilan annesine.

Inan sabrim kalmadi 2 senede. 25 gun yoktum zaten o sure zarfinda eve ugramadi surekli annesinde ve ablasinda kaldi haalaa doymamis anlasilan annesine.

Annenler sehir dışında tabi ki gideceksin ama bence sende çok uzun sure kalma , bak belli ki sen kaldikca esin de oturtamiyor bişeyler

Kısa kısa git o da evine alissin bence

Yok annesindr kalmayi istiyo ama kardesiyle de bi bu kadar samimi

Aslında bence bu sevgi meselesi değil yapı meselesi. Mesela bizim ailede de kimse birbirinde kalmaz herkes
kendi evinde rahat eder. Bunu sürekli hale getirmediği sürece bu sefer kabul edin o kadar istiyor madem kalmayı.

Ayyyyy aynı benmki ! Ana kuzuları! Benm soyadım ne desene ayrca ben kadınm nasıl içine siner beni yalnız bırakıp orda kalmak madem annene bu kadar düşkündün niye evlendn dizninn dbnde otrsaydn dee senin yerine ben sinir oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…