- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi Muallime0610
-
Bu tür şeylerde koca tarafından yönlendirme çok önemli. Onun annesinin babasının da uyarması lazım ara sıra. Onlar da tamamen illa gelin gidin yatın kafasında olunca erkek hiç anlamıyor aile olmayıBenim sinir oldugum konu su bizim bi aile oldugumuzun idrakinde olmayişi.
Bi de ben 25 gundur yaninda degildim. Kocam"seni cok ozledim hadi gel artik" diyip durdu. Gelince de manzara bu.Bu tür şeylerde koca tarafından yönlendirme çok önemli. Onun annesinin babasının da uyarması lazım ara sıra. Onlar da tamamen illa gelin gidin yatın kafasında olunca erkek hiç anlamıyor aile olmayı
Utanmasa onu da derdi canim ama benden yüz bulamaz oyle bi konuda. Valla ben napicami şasirdim artik.
Bi de ben 25 gundur yaninda degildim. Kocam"seni cok ozledim hadi gel artik" diyip durdu. Gelince de manzara bu.
Yok annesindr kalmayi istiyo ama kardesiyle de bi bu kadar samimiAnnesi dışında da böyle ne bilim başka yerlerde misafir olarak kalmayı filan sever mi?
Bazı insanlar öyledir çünkü.
Yoksa sadece annesinde mi kalmayı istiyor?
Ailemin yanina gitmistim.Neden yanında değildiniz?
Bzim de çok yakınlarına tayin çıktı ama yazmadığımız yer. Annene söyleriz sevdiğin yemeği yapar her hafta gideriz diyorum yok artık ben öyle biri miyim diyor ama bana rol yapıyor eminimBi de ben 25 gundur yaninda degildim. Kocam"seni cok ozledim hadi gel artik" diyip durdu. Gelince de manzara bu.
Valla geçmiş olsun sana da canimBzim de çok yakınlarına tayin çıktı ama yazmadığımız yer. Annene söyleriz sevdiğin yemeği yapar her hafta gideriz diyorum yok artık ben öyle biri miyim diyor ama bana rol yapıyor eminimaha da böyle sürükleyecek peşinde sürekli
Ailemin yanina gitmistim.
Bunlar ailecek baskasinin evinde kalma meraklisi canim.2 ay once anneannesi vefat etti. Anneannesi teyzesiyle kaliyodu. Kv bana.diyo ki teyzenin evinde kalin. Ben de baskasinin evinde.neden kaliim kendi evim var dedim. Verdihi cevap e.nolcak yabanci evi mi sanki.
Inan sabrim kalmadi 2 senede. 25 gun yoktum zaten o sure zarfinda eve ugramadi surekli annesinde ve ablasinda kaldi haalaa doymamis anlasilan annesine.Çok iyi anlıyorum seni arkadaşım, çok da haklisin. Surekli kalmak kalmak ne demek herkesin evi var gider oturulur e insan evine geri döner
Eşinle sinirlenmeden uygun bir vakitte oturun sakince konusun, ben senin karinim de, sen ailende kalırsın bu çok normal ama o seni yalnız bırakıp orda kalması çok yanlış.
Aile bilinci oluşmasi gerek , ama bu tamamen annesiyle alakalı bir durum adamı yetiştirme tarzı bu ki adama da bu çok normal geliyor. Bunu oturtman çok zaman alacak ama inşaallah halledersiniz
Inan sabrim kalmadi 2 senede. 25 gun yoktum zaten o sure zarfinda eve ugramadi surekli annesinde ve ablasinda kaldi haalaa doymamis anlasilan annesine.
Aminn inşallah korktuğum gibi olmaz. Hayır benimki yalnız da gitmez illa ben gideceğim yanında. Komşular yalnız görürse gelin niye yok diye laf ederler kaygısı var onlarda ailecek.Valla geçmiş olsun sana da canim(
En.normalde cok sık gidemiyorum yaz tatili diye bu kadar uzun kaldim.Annenler sehir dışında tabi ki gideceksin ama bence sende çok uzun sure kalma , bak belli ki sen kaldikca esin de oturtamiyor bişeyler
Kısa kısa git o da evine alissin bence
Yok annesindr kalmayi istiyo ama kardesiyle de bi bu kadar samimi
Benimki de oyleydi de Ben 2 senede anca bu kadar yol katedebildimAminn inşallah korktuğum gibi olmaz. Hayır benimki yalnız da gitmez illa ben gideceğim yanında. Komşular yalnız görürse gelin niye yok diye laf ederler kaygısı var onlarda ailecek.
Haftada 1 kalalim istiyoAslında bence bu sevgi meselesi değil yapı meselesi. Mesela bizim ailede de kimse birbirinde kalmaz herkes
kendi evinde rahat eder. Bunu sürekli hale getirmediği sürece bu sefer kabul edin o kadar istiyor madem kalmayı.
Zat
En.normalde cok sık gidemiyorum yaz tatili diye bu kadar uzun kaldim.
Offf amin amin canim.Anladım canim Allah kolaylık versin inşaallah
Ayyyyy aynı benmki ! Ana kuzuları! Benm soyadım ne desene ayrca ben kadınm nasıl içine siner beni yalnız bırakıp orda kalmak madem annene bu kadar düşkündün niye evlendn dizninn dbnde otrsaydn dee senin yerine ben sinir oldmKızlar artık delirmek üzereyim ben mi büyütüyorum kafamda bilmiyorum. Esimin ailesiyle ayni sehirdeyiz aramizda yarim saatlik mesafe var. Yarin eşimin yegeni (3yasinda) geliyor kv de kalicak 2 hafta. Esim de yarin gormeye gidelim,cuma da gidelim hem orda kaliriz diyonce benim sinirler tepeme cikti. Bunlar ailece baskasinin evinde kalmaya pek meraklilar. Ben de "kendi evim dururken baska evde kalmam" dedim. O zaman sen gel aksam seni birakirim eve daha sonra ben kalmaya giderim diyor. Nasil bi insan anlamiyorum. Benim annemler sehir disinda gidince mecbur onlarda kaliyoruz bunu ornek veriyo bana. Napim ben bana bi akil verin lutfen. Kafayi yemek uzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?