Anne meraklisi koca!!

Kızlar sizce evli degilken ailesine bagli olmayan sevdigini ezdirmeyen babasina dahi isine gelmeyince lafini soyleyen soruldugunda ilerde ben anneci olmam surekli gidip gelme sevmem diyen bir adam evlenince değişir mi ?
Değişir hemde balayından hemen sonra ışık hızıyla mıçmıç olurlar

Sesini çıkarabilmene memnun oldum
Eşinin daha beteri bende vardı, aynı mahallede otururduk ama kalmaya zorla götürürdü.
Ailesini de ısrarla çağırırdı, gelir 2-3 gün kalır giderlerdi.

Biz 5 dk yürüme mesafesindeyiz ilk zamanlar kalıyorduk. Deliriyordum artık. 3. Senemde evimdeyim. Eşim vardiyalı çalışıyo ilk zaman sadece eşim işe gidince kalıyordum sonra hamilelikte temelli orada kaldım. Elti görümce geliyo iş bana bakıyordu. Millet yiyip içip gidiyordu. Hatırladım Sinirlerim bozuldu yine. Eve geçtim bu sefer kv geliyordu kalıyordu eşim işe gidince.büyük bi tartışma yaşadık.başka sebeplerin dolayı. hiç birine yüz vermedim.ben korkmuyorum kalabiliyorum evde tek başıma diye bişey diyemediler.eşim de ikna oldu zor da olsa. Şimdi bile fırsatı olsa kalalım der. Müsade etmiyorum.kavga da etsek. Bu nasıl iş anlamıyorum bizim anamız babamız yok sanki. Biz gökten indik. Tek onların ailesi var. Bizi rahat bırakın artık iyi niyetli kötü kaynanalar!

Yabancı ev olsun olmasın öyle şey mi olur ya. Biz kv de kalmaya katlanamıyoruz evimiz varken teyze ne alaka

Aynen bende aynı mesafedeyim hemde sülalecek aynı mahalledeyiz ama asla kalmam benim eşim dışarda çalışıyor hafta sonu geliyor ben zaten yabancı gelinim burda her dakika tepemdeydiler baktı gelmiyorlar zırt pırt arıyorlardı her dakika hesap soruyorlar herseye muhalefetlerdi hiç biriyle görüşmüyorum 2gün önce azarladı kv gelmiyosun aramıyosun ne işler karıştırıyorsun diyo herkes evinde ne yapıyorsa onu yapıyorum diyorum sürekli. 2sene oldu daha ne kadar katlanırım ne yaparım bilmiyorum eşimle birbirimizi seviyoruz kimse yokken süperiz ama eşim herşeye karışmalarına hiç ses çıkarmıyor memlekete gidemiyorum sürekli bir yarış peşindeler nasıl çıkarım işin içinden sürekli düşünüyorum

Ayy bi de arayıp napıyon demeleri yok muuu deli oluyorum. İçimiz de Allah korkusu var . Nankörler.bi halt mı yicez. Rabbim korusun. Bende 6 ay oldu gidemedim. Bayram dan sonra gönlü olursa yollayacak

Ayy bi de arayıp napıyon demeleri yok muuu deli oluyorum. İçimiz de Allah korkusu var . Nankörler.bi halt mı yicez. Rabbim korusun. Bende 6 ay oldu gidemedim. Bayram dan sonra gönlü olursa yollayacak
İşin kötüsü eşim gönderiyor karışmıyor ama dedimki ben gidince söylenecekler karşı durabilecegine inanmıyorum güvenemiyorum oyuzden gidemiyorum ben gidince dolduruşa geciyorlar. Evde bir insan ne yapıyo olur acaba??? Sırf annemleri görebilmek için işten ayrıldım ama yine göremiyorum

Çektim miktiri.
Birinde yeni evliydik.Anası yüzünden kavga ettik.Ananın evine git dedim.Düzelmişti.
İkincisinde yeni doğum yapmıştım gene başlamıştı "anamda anam" diye.O zamanda anasıyla başbaşa bıraktım.
İkisinde de hiç beklemediği tepkilerdi. Kritik zamanlar ya "kendimi sağlama aldım" psikolojisi var benimkinde galiba arada bir ayar gerekiyor :)

Bide evlenmeden önce birbirlerini yiyordu ya bunlar.Ben en çok ona şaşırıyordum.
Başbaşa bir saat kalamazlar normalde.Ben varken Canım cicim oluyorlardı.

Ben ne miktirler cektim yok ana oğul anlamıyor en sonunda kendimi çektim :)) böyle giderse zaten doğurunca halim harap

Ben ne miktirler cektim yok ana oğul anlamıyor en sonunda kendimi çektim :)) böyle giderse zaten doğurunca halim harap
O da bir çözüm aslında
Bana dokunmasalar bende karışmazdım mesela.Kendisi gitsin,istediği kadar kalsın istediği kadar arasın naparsa yapsın.Beni peşinden sürüklemesinde ne halleri varsa görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…