- 11 Mayıs 2016
- 56
- 4
- 36
- 34
- Konu Sahibi Muallime0610
-
Çok doğru tespit, benim 35 yaşındaki erkek kardeşim gecen sene 45 yaşında bir kadınla evlendi.
1 yılda babam 1, annem3 ,ben 4 kere evlerine gittim, (bizim tarafımızdan başka gidende olmadı) hepsi enfazla 2 saat süreyle ve sadece çay kahve içerek olmasına rağmen kardeşim gecen hafta artık eve kabul etmeyeceklerini çok sık gittiğimizi , karısının " yorulduğunu" söyledi. Karısının anne babası, kız kardeşi ve abisi aynı sokakta oturuyorlar ve hergün geliyorlar. Yiğenlerinde evin anahtarı var onlar yokken bile geliyorlar. Küsecek hiç bir sebep olmadığı için tamamen ilişkiyi kesemesede böyle bir garipler de var.
Biz iki aileyle de ayni sehirde yasiyoruz, en sonunda dayanamayip fittirdim ve komple ulkeyi terkediyoruz. Ne kadar uzak o kadar iyi.Bu yüzden evlenirsem kocamın ailesiyle aynı ili düşünmüyorum. Evleneceğimi sanmıyorum gerçi bu sebeplerden ya neyse.
Bence ağır bir şekilde konuşun. Benimle bir aile olduğunu idrak edemedin sanırım diyin
Kavga çıkarsa da çıksın. Yine ısrar ederse kendi gitsin, ki gidiyormuşta zaten
Siz umursamazsanız bir süre sonra vazgeçer
Benim de erkek kardesim var, kahrolurum boyle bisey olursa... Hep kvlere salliyoruz ama gelinler de az eli masali degil.. Iste, kv gorumce cazgir olmayinca gelinler boyle tozutuyo, ortayi bulan cok az.Çok doğru tespit, benim 35 yaşındaki erkek kardeşim gecen sene 45 yaşında bir kadınla evlendi.
1 yılda babam 1, annem3 ,ben 4 kere evlerine gittim, (bizim tarafımızdan başka gidende olmadı) hepsi enfazla 2 saat süreyle ve sadece çay kahve içerek olmasına rağmen kardeşim gecen hafta artık eve kabul etmeyeceklerini çok sık gittiğimizi , karısının " yorulduğunu" söyledi. Karısının anne babası, kız kardeşi ve abisi aynı sokakta oturuyorlar ve hergün geliyorlar. Yiğenlerinde evin anahtarı var onlar yokken bile geliyorlar. Küsecek hiç bir sebep olmadığı için tamamen ilişkiyi kesemesede böyle bir garipler de var.
Bircok ornegini biliyorm ben.. dengeyi tutmasini erkek bilecek yoksa gelin- kayinvalide catismalari kacinilmaz..Ailesine böyle bağlı olmayan erkek var mı ki? Şimdiye kadar görmedim. Küslük haricinde.
Ya küsüp tamamen ilişki kesiyorlar, ya da böyle zırt pırt evine gitme hevesleri oluyor
Ortasını tutturabilene rastlamadım
Burasi yabanci yer mi sanki lafini kayinvalidem de ilk zamanlar cok dedi,sen benim evimde kal hadi,kendi evin gibi rahat edebilir misin dedim,yok dedi,o zaman sikinti yok dedim..Bunlar ailecek baskasinin evinde kalma meraklisi canim.2 ay once anneannesi vefat etti. Anneannesi teyzesiyle kaliyodu. Kv bana.diyo ki teyzenin evinde kalin. Ben de baskasinin evinde.neden kaliim kendi evim var dedim. Verdihi cevap e.nolcak yabanci evi mi sanki.
belki yegenini ozlıodur o var dieKızlar artık delirmek üzereyim ben mi büyütüyorum kafamda bilmiyorum. Esimin ailesiyle ayni sehirdeyiz aramizda yarim saatlik mesafe var. Yarin eşimin yegeni (3yasinda) geliyor kv de kalicak 2 hafta. Esim de yarin gormeye gidelim,cuma da gidelim hem orda kaliriz diyonce benim sinirler tepeme cikti. Bunlar ailece baskasinin evinde kalmaya pek meraklilar. Ben de "kendi evim dururken baska evde kalmam" dedim. O zaman sen gel aksam seni birakirim eve daha sonra ben kalmaya giderim diyor. Nasil bi insan anlamiyorum. Benim annemler sehir disinda gidince mecbur onlarda kaliyoruz bunu ornek veriyo bana. Napim ben bana bi akil verin lutfen. Kafayi yemek uzereyim.
İllede anamın yanı dediği için sevgilimi terkettim. Pişman değilimBiz iki aileyle de ayni sehirde yasiyoruz, en sonunda dayanamayip fittirdim ve komple ulkeyi terkediyoruz. Ne kadar uzak o kadar iyi.
Evlenmeden önceki kocami tarif etmişsin canim.Kızlar sizce evli degilken ailesine bagli olmayan sevdigini ezdirmeyen babasina dahi isine gelmeyince lafini soyleyen soruldugunda ilerde ben anneci olmam surekli gidip gelme sevmem diyen bir adam evlenince değişir mi ?
Evlenmeden önceki kocami tarif etmişsin canim.
Insallah degismez. Amiin.Allah korusun canim insallah degismez ve senin esinde akillanir.
Al benden de o kadar :)Evlenmeden önceki kocami tarif etmişsin canim.
Alın benden de bi o kadar :)Al benden de o kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?