Anne meraklisi koca!!

Bende katılıyorum ama benim eşim de aynı sabır diyorum sadece annesinden babasından uzak tutan kötü gelin olmak istemem iyi kayinvalidem ve iyi bir kayınpederim var eşim günlük annesini ararbende aynı şeyle karşılaştım arkadasinki gibi 1 haftalık evliyim daha eşim yurt dışı dan akrabalri teyzesinde olduğu için birde kayinvalidem de orada olduğu için orada kalmak istediğini beni de çağırdı ama evimiz 10 dk yer ben dir ettim evimiz var ne gerek o ısrar etti Ben anne lerde kaldım o da orada ne diyeyim inat edene büyük le ama annesine düşkünlüğü gibi teyzesine de düşkündü her hafta sonu orada ben gece calisirken o evde kalmayı sevmezdi teyzesinde kalırdı ben gitmemeye başlayınca o da ayda bi gittti sonra da iki ayda bi senin ki en azından iyi benim eşim aramızdaki problemi teyzesi ve annesine anlatırdı oturup bi problem tartışıp. Bi orta yol bulamazdik ve karisiliyordu eşimle arama benim ailem bilmezdi bu sorunlar annem duymuş ve sordu bende ağlayarak anlattım annem teyzesie kızdı senin de kızın var aynısı başına gelse naparsin hicbirsey çünkü el evinde huzuru bozulmasın die ondan beri teyzesi evime karisamiuor esi.de anlatmıyor oturup konuştum bu konuyuama anlayışlı ve konuşarak sürekli dil dökmek lazım 1.5 yıldır iliklerim kurudu ama sonunda yola geldi kocam şimdi iyi ilkine göre ha birde tavsiye ediliyor böyle şeylerde çocuk problemi çözüyor bi çocuk oldu mu erkek herşeyi unutup ona odaklanıyor

Benim ailem kv kp bir saatlik mesafede oturuyor herzaman gittiğimizde kalırız hiç rahatsız olmam tam tersine bana tatil gibi geliyor ohh mis

Belli ki karısı yaşça da büyük olduğu için sözüne getirmiş kardeşinizi. Yaptığı şey çok ayıp. Yaş farkı aslında çok önemli bi faktör..
Senede bi kaç kere ağırlarım eşimin ailesini bunda ne var ki? Kaldı ki her gün bile gidip gelmekten rahatsız olmayan hanımlar var..

Biz iki aileyle de ayni sehirde yasiyoruz, en sonunda dayanamayip fittirdim ve komple ulkeyi terkediyoruz. Ne kadar uzak o kadar iyi.

Benim de erkek kardesim var, kahrolurum boyle bisey olursa... Hep kvlere salliyoruz ama gelinler de az eli masali degil.. Iste, kv gorumce cazgir olmayinca gelinler boyle tozutuyo, ortayi bulan cok az.
O kadina da cok ayip, insallah cikar acisi gorur gununu.

kal 2 gün. huzursuzluk çıkmasın. " bu seferlik böyle olsn bidaki sefere olmaz diye belirt ..

Aynı şehirde yatılı kalma mevzusuna acaip gicigim. Benim kv kp de de var aynı durum. Ama ben arife günü harici kalmıyorum.
Aynı şekilde benim ailemde kalmamızı örnek veriyorlar eşime . Benim ailem 600 km ötede oysa. Anlayışsız insanlar böyle işte maalesef

Bircok ornegini biliyorm ben.. dengeyi tutmasini erkek bilecek yoksa gelin- kayinvalide catismalari kacinilmaz..
Kendi memleketinize gitmeyi teklif edin esinize,buraya geldikce annenlerde kaliriz, soz deyin bakalim ne diyecek. Ikimiz de birbirimiz icin fedakarliklarda bulunuyorz ama terazinin dengesini kacirmayalim lutfen deyin.
Ben de esimin memleketindeyim ve kayinvalidemler ustu kapali bu tarz baskilar yapiyordu,yok bayramda ilk onlara gidilecek,yok ne gerek var zaten 2 ay sonra tatilde benim memlwkete gidermisiz simdi gerek yokmus falan.(ha esim;he hee de gec,kalplerini kirmayalim istersen her haftasonu gideriz bosver sen onlari der) ailemin yanina tasinalim,soz ilk size bayramlasmaya gelicez ddim,o gunden beri sesleri kesildi

Burasi yabanci yer mi sanki lafini kayinvalidem de ilk zamanlar cok dedi,sen benim evimde kal hadi,kendi evin gibi rahat edebilir misin dedim,yok dedi,o zaman sikinti yok dedim..

Reactions: anu
belki yegenini ozlıodur o var die
bnm de yegenim baska bi sehirde
o gelince tum planlarımı ona göre yapıom daha fazla göreyim die cunku baska zaman uzun sure goremıyrm

Aman tanrim tipki benim kv ve ailesi. Birbirlerinin evinde kalmaya pek meraklilar. Gereksiz bir samimiyet var , esinize saglam birbayat verin.durup durup sizin ailenizi ortaya atmasin, onlarda kalioruz die. Koskoca adam oldgunu ancak amasinin dizinin dibinden ayrilmayan ergenlerw benzediginj soyleyin. Biraz caninj yakin.

Kızlar sizce evli degilken ailesine bagli olmayan sevdigini ezdirmeyen babasina dahi isine gelmeyince lafini soyleyen soruldugunda ilerde ben anneci olmam surekli gidip gelme sevmem diyen bir adam evlenince değişir mi ?

Kalmasa iyi ama eşin kaliyorsa mutlaka sende kal.
Yalniz kalirsa annesinin doldurusuna gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…