Anne mi KV mi belli değil??

ardından yazdıklarımı da okudunuz mu merak ediyorum? kavga çıktı dedim çünkü annem o kadar çok ses çıkardı ki sitede insanların yüzüne bakamıyorum hala. evet annem tabiri caizse kendi kendine bağırdı çağırdı ağladı o gün.. annem sever bağırıp çağırıp kin kusmayı. babama çok yapıyor ordan biliyorum. inanılır gibi değil di mi kulağa çok saçma geliyor. evet bence de çok saçma . böyle saçma şeyler yaşıyorum işte. yani hepsini geçtim üzerinden 1 sene geçti insan kızının evine gelmez mi bu konuda da hep ben suçlyum çünkü ben gitmiyorum dimi bnim gitmem lazım çünkü hayırlı evlat olmk için onlar her türlü şeyi yapabillir çnkü onlar büyük.

Annenize resti cekin, gelebilfihimde gelerim,her aradığımda boyle yapacaksaniz,hic aramiyorum diyin ,
Baktiniz konusuyor kapatin telefonu ,ayin engelliye biraz gözü korksun,normal degil psikolojisi belli

Eşiniz böyle toplu ortamlarda veya ailenizden birileri olduğunda size sürekli akıl veren ahkam kesen cinsten biri mi ? Diğer bir sorum, annenizin psikolojik rahatsızlığı nedir ?

Eşiniz böyle toplu ortamlarda veya ailenizden birileri olduğunda size sürekli akıl veren ahkam kesen cinsten biri mi ? Diğer bir sorum, annenizin psikolojik rahatsızlığı nedir ?
hayır öyle biri değil aksine insanlar benim baskın biri olduğumu zanneder benm de psikolojim iyi değil artık sabretmekten yıprandım fevri davranabiliyorum bazen. ama sonuç olarak ikimiz de birbirimizin fikirlerine saygı duyan insanlarız. Annemin çok geçmişten gelme bi sıkıntısı var babam ve ailesine dayanıyor konu. o da çok yıpranmış zamanında şimdi cıkıyor acısı işte. iyice soyutladı kendini. çok yorucu bi insan insanları hep uzaklaştırıyor kendinden.
insanlar bize misafirliğe bile gelmek istemiyordu ben evlenmeden öncesinde. bayramlarda bile insanlar bize çok gelmezdi, gelen de çok durmaz giderdi. eminim hala öyledir. ben de çok sosyal bi insan sayılmam insanlarla ilişkilerim maalesef çok iyi değil . ben de annemden etkilendim galiba. beni de çok yıpratıyor bu durum artık sabrım kalmayacak diye korkuyorum. tıkandım kaldım

Hiç bir psikolojik yardım almadı mı anneniz bu zamana kadar. Almadıysa bir düşünün derim. İyi gelebilir. Psikolojik desteğe sıcak bakmaz mı

Allah hicbir kadini esi ile ailesi arasinda kalmak zorunda birakmasin...
Insanin yasama enerjisini emer, depresyonlara sokar,iyisimi akisina birakin ve kendinizi fazla yipratmamaya calisin.

Ayni benim annem. Herkese karsi nefret dolu ama herkesten sevgi, saygi, hürmet bekler. Laf sokar incitir ama kendi de ufacik lafa alinir kocaman kavga eder.
Taviz vermeyin derim, calisan sizsiniz o musait, ciksin gelsin gorsun ama cenesini de tutsun bir zahmet. Fazla alttan almayin

Asıl tedavi olması gerekenlerin hasta ettiği bir insan olmaktansa tedavi olmayı tercih etmeyen bu tarz insanlara mesafe koymaktan yanayım.
Bu kişi anne, baba, eş olsa fark etmez.
Herkes öncelikle kendinden soruml

canim baska zaman olsa annene cok kizardim ama senin yazdiklarindan hissettigim biraz tecrubesiz oldugun. bence anneni kontrol etmeye calis ama o kadar da gorusmemezlik yapma. yarin neler olacagini bilemiyor insan. ben boyle sinirli olan insanlara hasta gozuyle bakiyorum artik, mesela biz kizimiza bakadik mi deyince esinin soylemesi gereken haklisiniz anne dusunemeden soyledim deyip alttan almasi gerekiyor. malesef bu tarz insanlara cozum yolu alttan almak cok muhattap olmamak ve malzeme vermemek. ama sonucta o da anneniz, hakli oldugu noktalar da olabilir. bence niye o gelmiyor diye dusunmeyin, yanina gidin. sizin ailenizden cok kendinizi cekmeniz iyi bir sey degil. simdi yeni evlisiniz ama ilerde davranislari dengesiz bile olsa arkanizda guc olur.

Tam olarak anlattığınız gibi biri annem. Geçinilmesi imkansız nerdeyse.her şeye rağmen ben Onu çok seviyorum ve çok özledim haftasonu yasakları kalktığı gibi gitmek istiyorum yasaklar olmadığında da gitmek istemiştim ama hep benimle yine bu konularda kavga etti üstüme geldi o yüzden gidemedim olaylr daha kötü olmasın diye. Gitmek istediğimizde de haftasonu yasaklar geldi bilmiyorum ben de üzüntüden kurdeşen döküyorum ağlıyorum hep aklıma geldikçe yarın psikiyatri den randevu aldım desteğe ihtiyacım var, iyice içime kapandım bu aralar eşimden başka dayanağım yok resmen kendimi çok yalnız hissediyorum. yaptığım iş zaten çok sosyal bi iş değil bi odada 3 kişiyiz. Birbiri ardına geçiyor günler ve ben Daha da kötüye gitmekten korkuyorum..

Ben hep alttan alıyorum zaten gitmek istiyorum da yasak kalktığı gibi gideceğim ama gidemiyorum çalışıyoruz hafta içi iznim de yok anlamıyorlar bi türlü kendi kendini itiyor beni bu davranışlarıyla işte

canim eger manyak psikopat birisi degilse bence herkes idare edilebilir. senin yasin genc bence, biraz dusun. kavga edince sen uzuluyorsun, araya acarsan annen huzursuz olur, senin icin de iyi olmaz bence. ben esini cok hakli bulmadim ayrica, ne olursa olsun anneni alttan almaliydi, annenin eline malzeme vermis.

Bir sadist anne modeliyle karşı karşıyasın, ikna etmeye yumuşatmaya kendini anlatmaya çalışma, duymayacak dinlemeyecek hep aynı şeyleri söyleyecek, he de geç derdini hayatta anlatamazsın, boşa yorulursun, 38 yıldır o modelle yaşıyorum en son telefonlaşmayı kestim gittiğim zaman görüyorum sadece, ancak böyle kontrol altında tutup huzur bulabildim.

Kopsun demedim mesafe koysun dedim.
Kendini koruyacak kadar mesafe; bu kadar üzülmeyecek, stres yaşamayacak kadar.

Allah hicbir kadini esi ile ailesi arasinda kalmak zorunda birakmasin...
Insanin yasama enerjisini emer, depresyonlara sokar,iyisimi akisina birakin ve kendinizi fazla yipratmamaya calisin.
Yazık erkekler genelde kalıyor anne ve eşi arasında. Allah sabır versin öylelerine. Kadınların aileleri genelde karışmıyor bir şeye.

Herkes bi anormal geldi bana anneniz ayrı, eşiniz ayrı dengesiz , siz de ne yardan geçiyorsunuz ne anadan bi garip , perili ev gibi .

Niye birinden geçmem lazım anlayamadım ikisini de çok seviyorum biri annem biri eşim yani tek isteğim herkes mutlu mesut geçinsin ben arada kalmaktan çok sıkıldım annem idare edilcek bi insan değil işte ajitasyonu çok sever babama ve kardeşime sürekli ajitasyon yapıyor onlar da bana hak vermiyor doğal olarak

Annnezi ikna etmeyi birakmalisiniz. Anneniz icin gercekten yapilmasi gerekeni yapiyor ve yolu olmuyorsa bu isin,. Birakin ne anliyorsa anlasin. Siz yine gidin. Musait oldugunuz bi gun. Ve size soylenirse , ben gidiyorum bu sekilde konusursan ya sus ya giderim deyin. Bu bahsettiginiz karakter benm cok yakinlarimda var . Senelerdir ugrastim durdum aciklasaniz nolcak ki, baska bir mevzu aciklatmak zorunda kalcak size. Aciklama yapmayin. Aglarsa aglasin. Psikiyatra gitsin. Annenizin sizin de hayatinizi sinirlerinizi bozmasina izin vermeyin.
Yarin obur gun sinirleriniz bozuldugunda esinizle de Araniz geeginlesir . Aile huzunuzu kacirmaya degmez. Cunku anlamayacak. Ne anlatiraaniz anlatin anneniz hep baska seyler bulacak.

Annenizin ciddi yardima ihtiyaci var. Kolay degil ama neticede anneniz..sabirla yaklasin olaylara. Profesyonel bir yardm almak sart gibi duruyor..

Sız cok yasayın

Sizin yasadiklarinizi genellikle Kv'ler ogullarina yapar.Benim kulagima hep boyle geldi.Sizde ise tam tersi.Bence anneniz icten ice bir seylere ofkeli.Onu da soylemedigi icin huzursuz.Bu huzursuzlugunuda size yansitiyor.Sizi uzdukce kendisi haifliyormus gibi hissediyor sanki.Yani birinin kizini aglatana kadar konusup bunaltmasina baska bir anlam yukleyemedim ben.Acaba bastan mi bu evlilige karsiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…