Anne mi KV mi belli değil??

Benim annem bu kadar olmasada benzer
Hiç birşeyden memnun olmayan, yaptığım herşeye birşey bulan sürekli mutsuz bir anne
Kendimi bildim bileli ona destek oldum, hala öyle. Bütün enerjimi yok ediyor ama destek olmadığım zamanda vicdan azabı duyuyorum işte
Ben kendisiyle uğraşıyorum yetmiyor birde şu an evli olduğu eşiyle uğraşıyorum. Şu an ayrıldı bizde ancak herşeyime karışıyor, birşey buluyor. Bazen üzülüyorum bizden başka kimsesi yok diye
Bilmiyorum, kabus gibi bir yaşam
Normal ailesi olan kişileri her zaman özenmişimdir

Kendi annemi ve çektiklerimi gördüm resmen. Üzülme gerekirse belli bir süre konuşma telefonda git gel tabi arayı açma ama telefonda baktın muhabbet o yöne kayıyor anne iş yerinden arıyorlar veya işim var de kapat böyle kendini mafedersin ben ettim sen etme. Bizim buralarda bi söz var 'ne dargın ne sargın' o misal

Ben bi dert göremedim bazen en yakınımız olsa bile insanlarla görüşmemek gerekir anneniz ruhunuzu emiyor mutsuz ediyor niye görüşmeye devam edeceksiniz
Ne kadar uzak o kadar iyi boşver ayda yılda bir gör daha kıymetli olursun

Hayret , benim annem gibi anneler cok nadirdir sanirdim. Malesef sanki benim annemi anlamışsıniz. Sizi o yuzden cok iyi anlıyorum. Bence bu tarz insanlar onemsenmek konusunda takintili ve o yuzdende yasaga rağmen size vicdan a abi yaşatıyor. Bence af edersiniz ama he hı deyin gecin
Kisisel algilamayin. Hasta böyle insanlar. Annem de oyle. Bas edemeyiz. Eşiniz iyiymis maşallah
. Siz huzurunuzu mutlulugunuzu bozmayin. Anne iste yinede Allah yar ve yardımcınız olsun en doğru şekilde davranmayi nasip etsin.

Sanki benim annemi anlattınız. Herşeyi dramatize eder alınır. Tatile gideriz orda küslük çıkarır burnumuzdan gelir.
Benim anlamadığım neden anneninizin sizi halen manipüle etmesine izin veriyorsunuz? Keyfi olarak gitmemezlik yapmadığınızı siz biliyorsunuz yeterli gelmiyor mu? Şu an okuduğum bir kitaptan sayfa ekliycem tam uyuyor. Suçu kendinizde arayıp düzeltmeye çalışmayın sürekli. Aradığında da kendinizi ifade edin gerisini bırakın derim. Yoksa 3 saatlik yoldan bile evinizde huzur bırakmaz. Yaşadım biliyorum.

Eklentiler

• 40C341A2-9322-4102-9B05-4E5B49B1C59D.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 46
Annenıze destek olun.Belliki ıyı deıl.Iyı bır terapıst bulun

Annenizden çok kötü bahsetmiştiniz, o sizin anneniz. Kv yi övüp anneyi yerin dibine batırmanın anlamı yok. Sizi bu yaşınıza kadar getirmiş, emek vermiş. Anneniz ilgi bekliyor. Yaşadığı olumsuz şeyler onu bu hale getirmiş olabilir. Yapıcı ve yönlendirici olmanız lazım. Hepimiz hem evde, hem işte çalışıyoruz. Kv ya da anneler işimizi yapmak ya da yükümüzü hafifletmek zorunda değil.Bir de anneniz dışında işyerinde oda arkadaşınıza da psikolojisi bozuk diye yazmışsınız. Herkesin psikolojisi bozukta sizinki mi sağlam?

Son düzenleme:
Hariçten gazel okuma deriz biz eskiler buna

Bin tane eş gelir gider bir anne etmez.
Cok uzuldum esiniz yada kvniz kadar sevmiyorsunuz kadını bi deli demediginiz kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…