Anne oğul değişik ...

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
sevgilimin annesi onu aramamı istiyor haftada bir kez de olsa arayayım hiç içimden gelmiyor genelde o Ariyor konuşuyoruz sende ara hep ben aramayayım diyor tamam ararım diyorum ama arayamıyorm çekiniyorum ne konuşacaksak tabi ben aramayınca oğluna beni aramıyor diyormuş oğlu da bana geliyor ara mr olacak üzülüyor diye onun ısrarıyla arıyorum sonra gün içinde muhabbet ederken annemi aramış konuşmuşsunuz o da seni arıyormuş falan diyor e ne olmuş deyince ne öyle vıç vıç fazla muhabbet etmeyin ne gerek var arama diyor mesela biraz önce yine aynısını söyledi sen arama o ararsa konuş diyor annesi kendisini arayınca bana niye aramıyorsun diyor ne yapayım ben bu Arada sevgilim dediğime bakmayın nişan yapmadık diyr öyle diyorum beş ay sonra düğün var

ay evlerden ırak
benzer bir şımarık yaşlı kadın benim başımda vardı
evliliğimi mahvetti sağolsun
koşarak uzaklaş
sevgili iken annesini zorla aratan erkekten hayır gelmez

Valla benim sevgilimin annesi kac senedir görüstugumuz zaman konuşuruz. Haricinde gorusmesek ne o beni arar ne ben onu ararim. Sizinki degisikmis :)

Sevgiliniz doğru diyor mıç mıç muhabbet ancak zarar getirir.
Evlenince evinizden çıkmaz. Şöyle söyleyeyim bir akrabam var genç 5 senelik evli kız. Kaynanası çok seviyor onu çok da iyi insanlar ama sürekli çat kapı geliyorlar, geldiğinde huzursuzluk vermiyor iyi anlaşıyorlar ama orası onun evi yani, gereksiz samimiyete girerseniz çıkamazsınız içinden.

Valla benim sevgilimin annesi kac senedir görüstugumuz zaman konuşuruz. Haricinde gorusmesek ne o beni arar ne ben onu ararim. Sizinki degisikmis :)
Ne zaman ki biz evlenme kararı aldık böyle oldu önceden ben hiç yüzünü bile görmemiştim tanıştığımızdan beri oğlundan çok onunla muhabbet etsem havasında

Aratacak kadar yakın ve samimi olsun o halde. "Beni ara" nedir ya? Ortamı hazırlayıp, susacak. Bu işler zorla olur mu?

ay evlerden ırak
benzer bir şımarık yaşlı kadın benim başımda vardı
evliliğimi mahvetti sağolsun
koşarak uzaklaş
sevgili iken annesini zorla aratan erkekten hayır gelmez
Kadın yapıyor oğlu da kıramıyor arattırıyor sonra da niye konuşmuşuz ne gerek var Mış

Bende istemiyorum samimi olmak ama kadının tek oğlu evleniyor diye heveslidir diye de kıramıyorum

Belliki sevgilin anasının güdümünden çıkamayacak tipte biri, bir öyle konuşuyor bir böyle.
Demiyor musun sen değil misin o aramadan arayıp konuşma annemle diyen diye?? Hemen hatırlatıp bozacaksın böylesini

Heveslidir kadin simdi. Senle iyi iliskiler kurmaya calisiyordur. Sen de mic mic olma ama on gunde bi falan ara. Uzatmazsin konusmayi. Ha kotu niyetli durumlar onun senin canini sıkar aramazsin o zaman o ayri.

hayda ne garip bir şey sevgilin

Heveslidir kadin simdi. Senle iyi iliskiler kurmaya calisiyordur. Sen de mic mic olma ama on gunde bi falan ara. Uzatmazsin konusmayi. Ha kotu niyetli durumlar onun senin canini sıkar aramazsin o zaman o ayri.
Şuan çok iyi sürekli beni akrabalarıyla bir araya getirme çabasında ama tarzim değil Böyle işler

Hallettim istemediğimi söyledim zaten o konu da da demiştim annesi istetmiştir diye çünkü bir keresinde avm de bana eşarpları gösterip artık bunlardan alırsın renk renk demişti
Pardon görmemişim ben kusura bakma. Halletmene sevindim. Bence bu konuda da icinden geldigi zaman ara. Kimsenin zorlamasiyla degil. Ve sevgiline de soyle neden bi gun oyle bi gun boyle konusuyosun de. Iyice dusun tart cok anneciyse zorluk cekersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…