Anne oğul değişik ...

Ayrı şehirlerde yaşayacağımız için fazla sorjn etmiyorum. Sevgilimde gelip gitmekten hoşlanmaz annesi de olsa uzun süreli misafirliği sevmez o yüzden de biraz üzerine gitmiyorum ben

Normal de de sessizim dir o yüzden kimseyle yüz göz olmak istemiyorum
Bak fikrini söylemek hakkını savunmak yüzgöz olmak değildir, sen sessiz olduğun için ay ne kadar asil diye düşünecek biri değil sevgilin. Bir öyle bir böyle konuşması, annesinin fikrini kabul etmesi falan bunlar evlenince çok ciddi sorun yaratacak olan şeyler. Sen net olacaksın çizgin olacak, haklıysan kavga etmeden kısa öz şekilde fikrini belirtecek rahatsızlığını dile getireceksin yoksa sessizlik insana ezilmekten başka bir kazanım sağlamıyor.

Haklısınız aslında da bir yandan da kadının tavrından çekiniyorum

Benim sevgilimin annesi hic boyle birsey yapmadi.. Allaha sukur.. ben aramayinca o arar, bana neden aramiyosunda demez.. hatta sevgilim neden annemi aramiyorsunda demez, acikcasi fazla samimi olmak istemiyorum, kayinvalidemide severim sakin kadindir.. hatta sevgilim der kiz kardesim sana mesaj atiyormu diye.. bende yok atmiyor dedigimde, kiz kardesi hemen mesaj atar halimi hatrimi sorar..

Ne Mutlu size

Ben annemle bile bir iki kere konuşuyorum
Annem hayatımla.ilgili her detayi merak eder, bense zaten anlatmam gereken kismi anlatirim. Cok mic mic icice iliskileri sevmiyorum
Bu karakter meselesi
Kv adayi de hem kendi ariyor hem de karşılığında ben de aranayim modunda
Bosa beklentiye giriyor
Madem ki sevgilin ya da es adayin diyelim, cok.mic mic olma diyor, eger ki ogluna seni sikayet ederse ve bu sana yansirsa; hayatim.benim.yapim bu mic mic olmayı sevmiyorum sen de zaten demistin der agzini kkapatirsn
Kv seviyor olabilir ama gelin sevmek ya da aramak mecburiyetinde degil yani
Hem nedir bu kvnin derdi sana ayri sitem, ogluna ayri sitem
Ben ara bozacak potansiyel gördüm bu kadında
Uzak dur

Erkek arkadaşın da annesi de dengesiz.
Senin rumuzunla da uyumlu.
Hani sen bile çekemiyorsan biz ne diyelim.
Yapman gereken belli.

Bende öyle düşğndüğüm için fikirlerinizi almak istedim aradığında açmayıp geri dönüş yapmayı düşünüyorum anlarsa

Hallettim istemediğimi söyledim zaten o konu da da demiştim annesi istetmiştir diye çünkü bir keresinde avm de bana eşarpları gösterip artık bunlardan alırsın renk renk demişti
bence bu konu tam kapanmamis
Hali altina supurulmus evlenince yine acilacak konu
Bazi insanlar nasilsa evlenince duzelir/ ben onu kendi istediğim kivama getiririm modunda oluyor ve ben sevgilinde bu potansiyeli gordum keza anasi da ayri vaka
Şimdilik susuyorum
susma ileride susmayip.dile getirdiginde suclu olursun
Ne istiyorsan net olarak dile getir, kimse senin aklini okuyamaz
Sustugun icin onlara hak verdiğini dusunuyorlar
Şuan çok iyi sürekli beni akrabalarıyla bir araya getirme çabasında ama tarzim değil Böyle işler
Degilse söyle, ben sevmiyorum bu tur seyleri; evlenince tanisiriz de kestirip at
Ayrica su an hala nisan yok ortada, boyle tipler icice iliskileri seviyor iste, arada resmiyet olmasa da sen aileye girmissin gibi mic mic ol
Asil yüz göz olmak budur bence

Bende öyle düşğndüğüm için fikirlerinizi almak istedim aradığında açmayıp geri dönüş yapmayı düşünüyorum anlarsa
Hayir acmamazlik yapma, gorduysen ac konus aramiyorsun diye sitem ederse de benim aklima gelmiyor, cok telefonlasmak tarzim degil de
Sevgiline sikayet ederse de bu mevzu annenle aramızda sen ne karisiyorsun ya da sen neden yorum yapiyorsun, annen de sana sikayet etmeyi bıraksın de kestir at
Ben canim isterse ararim, boyle söylemenle hareket edecek biri değilim de
Şu hemcinslerimin kaybetme korkusu o kadar fazla.ki, adam ayrilmasin da ben idare edeyim.boyun egerim modunda!

Haftada bir kez arayınca mıç mıç olmassınız ki. Bence aramanız iyi olur haftada bir aramaktan zarar gelmez.

O konuda yalan söyleyemem annesi yüzünden aramız açılsın istmeirormn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…