Anne oğul hakkımı helal etmiyorum

Not: tabiki yapmayın kul hakkına girersiniz .. veya alerjik reaksiyon gelişir ölebilir vs ... Yani ciddiye almazlar heralde o kadar zeka pırıltısı vardır Burdaki üyelerde
Maslesef bazen yorumlardaki ironiyi anlamayıp ciddi ciddi önerilen ilaçları kullananlar oluyor.

8 yıllık evliliğimiz ve 6 yaşında çocuğumuz var. Beni konularımdan bilen bilir. Eşim bayramda kehdi ailesine gitti (bir öncekinde de gitmişti) yine gitti 8 saatlik yol. Bizimki 1,5 saatlik yol ve ben de kendi ailemin yanına geldim çocuğumla. Eşim ben aramadan aramıyor. Çoçuğunu bile aramıyor. Çocuğum da sormuyor bile babam nerde diye artık. Çok da umrunda değil 1 hafta oldu geleli.
Çoçuğum aile nedir bilmiyor bilemiyor böyle. Ne sevgisini görüyorum ne ilgisini ne çocuğuma ne bana. Gel artık diyorum, cumartesiye kadar kalmayı planladım diyor. Annesi desen oğLuma telefonda oğlumu vermeyeceğim gelmeyecek çatla da patla diyor. Seni hiç mi yıkamadılar pis olmuşsin söyle de seni yıkasInlar diyor. Bana bir yol gösterin ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık.asla laftan anlamayan bir adam.
8 saatlik yol uzun kalması normal. Onun disindaki herşey anormal

Maddi olarak hiç bir bağımlılığım yok.
Kamudan istifa ettigime de pişman değilim. Bir yıllık maaşımı bir ayda kazanıyorum zaten 6 aydır bağımsız çalışıyorum. Konu evliligim işim değil

Kac yaşındasınız bilmiyorum.Birkac konunuza baktım.Bosayıp kapının önüne koyun o kocayi.
5 yıl size dokjnmayan adam zaten birileriyle ihtiyaclarini gideriyor sizi aldatıyordur.Bekara koca bosamak kolay demeyin 15 yıllık kocayi aldattığı için boşadim ben.Sizin eşinizin icinde sizin ve çocuğunuzun olmadığı bir hayati var zaten.Bu artik evlilik danışmanı vs ile değişmez.Artik bir yola girmissiniz.Zaten maddi olarak sorununuz da yok alın evladınızi yeni bir sayfa açın.Cocugunuz hic olmazsa sizi ve kendini daha fazla degersiz hissetmesin.Hakkinizda hayırlısı olsun.Sevgiler

8 yıllık evliliğimiz ve 6 yaşında çocuğumuz var. Beni konularımdan bilen bilir. Eşim bayramda kehdi ailesine gitti (bir öncekinde de gitmişti) yine gitti 8 saatlik yol. Bizimki 1,5 saatlik yol ve ben de kendi ailemin yanına geldim çocuğumla. Eşim ben aramadan aramıyor. Çoçuğunu bile aramıyor. Çocuğum da sormuyor bile babam nerde diye artık. Çok da umrunda değil 1 hafta oldu geleli.
Çoçuğum aile nedir bilmiyor bilemiyor böyle. Ne sevgisini görüyorum ne ilgisini ne çocuğuma ne bana. Gel artık diyorum, cumartesiye kadar kalmayı planladım diyor. Annesi desen oğLuma telefonda oğlumu vermeyeceğim gelmeyecek çatla da patla diyor. Seni hiç mi yıkamadılar pis olmuşsin söyle de seni yıkasInlar diyor. Bana bir yol gösterin ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık.asla laftan anlamayan bir adam.
Ne gereksiz insanlar var
Onların tükettiği oksijeni veren ağacın yaprağına yazık
Minnacık çocukla ohh sana babanı göndermeyeceğim çatla patla diyen denyo bir kayınvalide ve öylece dinleyen işe yaramaz bir şam babası

Maddi olarak hiç bir bağımlılığım yok.
Kamudan istifa ettigime de pişman değilim. Bir yıllık maaşımı bir ayda kazanıyorum zaten 6 aydır bağımsız çalışıyorum. Konu evliligim işim değil
Ama kayınço ile kazanıyorsunuz. Ayrılabilir misiniz şimdi kayınçodan? Bağımsız çalışıyormuşsunuz hı hı bırakırlar sizi öylece tek kazanın diye. Zaten canıma tak eder boşanırım mazallah diye bu işe giriştiniz. Desteleyin paraları, koca niyetine sarılır yatarsınız artık.

Bu adam için, bir damla göz yaşına değmez.

Ama kayınço ile kazanıyorsunuz. Ayrılabilir misiniz şimdi kayınçodan? Bağımsız çalışıyormuşsunuz hı hı bırakırlar sizi öylece tek kazanın diye. Zaten canıma tak eder boşanırım mazallah diye bu işe giriştiniz. Desteleyin paraları, koca niyetine sarılır yatarsınız artık.
Ne tuhaf bir algınız var. Gerçekten pes

Kaynınızdan ayrılmanız hiç inandırıcı gelmedi ne var bunda? Siz yapı itibariyle birinden ayrılıp yalnız devam edebilecek biri değilsiniz, iş konusunda da çok mümkün olduğunu zannetmiyorum.

algılarında sorun yaşayan sizsiniz ama yine de siz bilirsiniz
şu konularda yazanları bir insanın kendine kendi iradesiyle yapmasının tek bir açıklaması yok

Back
X