Canım amh kaç senin?Maalesef bugun dr a gittim. Gelisen yumurta yok. 8 gün gonal f kullanmama rağmen. O yüzden iptal etti. Aralik sonunda fostimon diye bir ilaçla başlayacagiz tekrar.
Amiin Allah kabul etsin canım benimkizinbiri9 senin için okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Amh 5 küsur cikti. Hafif polikistik var ama adetlerim duzenli, zayifim , kıllanma gibi problemlerim yok. 2 kez gebe kaldim. 1 i düşük oldu biride kimyasal.Canım amh kaç senin?
Bilemedim canım yaAmh 5 küsur cikti. Hafif polikistik var ama adetlerim duzenli, zayifim , kıllanma gibi problemlerim yok. 2 kez gebe kaldim. 1 i düşük oldu biride kimyasal.
Cok canim sıkıldı dr fostimonla gelisir diyor. Halbuki us da yumurta sayısı falan iyiydi.
Bence bilemedim canim neden böyle oluyor hersey normalken. Önümüzdeki ay tekrar fostimonla deneyip olmazsa yaza tüp bebek yapıcaz artik.Bilemedim canım ya
amin allah razi olsunEfenin_Annesi için okudum. Rabbim dileğinizi kabul etsin. Sağlıklı hayırlı bebișleriniz olsun inşallah
allah razi olsn ne dileginz varsa rabbim kabuletsin cok tsk edrrimEfenin_Annesi Ecmel-vera Tubaasare Oriana kızlar sizler için okudum, Allah kabul eylesin. Hayırlı evlatlar versin inşallah
allah razi olsn cok saolunEfenin_Annesi , Merayyy , alsem , Mavim25 , burcusami sizler için okudum kızlar allah kabul eyleyen dualardan etsin inşallah. kucagınızı doldursun bir an önce
Ay ben bu yeni listeyi görmeden okudum neyse yarın diğer arkadaşlara okurum artık bana bildirim gelmedi kaçırdımListede değişiklik yaptım. Kontrol eder misiniz? Uygun mu sizin için?
 @Nosking
Burcu2614
S Sabr-Sukur-Dua
kizinbiri9
Efenin_Annesi
merve
@reyyanK
Merayyy
alsem
Mavim25
burcusami
@nghnyr
@Buseeeeee95
@Larka
@Cemrewww
@Kelebek-bek
@Hemsirecik
ManyakPrenses
@Maviayyy
Ecmel-vera
Tubaasare
Oriana
@Gereksiz06
@rukiyets
@sadeem
sweetgirlcandy
@Gelincik78
H M
Life light
edaecoo
@olive_bluto
@mhndsbayan
@cukulatam
@halleycik
@Kanaryaaa
hasbeee
@Magnifiaque
@cesmicihann
@Evva
@Bademmm388
@Aylinaydemir35
@Minnosella098
K KurkmantoluS
@bebekedi
@Esraa23
@NaaNaa
@Bir Pelincik
@Birkucukkalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?