- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 30
Katılacam demiş miydin?Ben kaçıncı olcam
Çok ilginç 5 küsur amh ve yumurta oluşmaması ya ben artık kısmet diyorum gerçekten.elbet olacak Rabbim bizleri de sevindirecek ben inanıyorumAmh 5 küsur cikti. Hafif polikistik var ama adetlerim duzenli, zayifim , kıllanma gibi problemlerim yok. 2 kez gebe kaldim. 1 i düşük oldu biride kimyasal.
Cok canim sıkıldı dr fostimonla gelisir diyor. Halbuki us da yumurta sayısı falan iyiydi.
Yok dememiştimKatılacam demiş miydin?
saol.arkadaşım bende okuyrum hala insallah bugun yazicamBen okurkenEfenin_Annesi i atlamışım bugün yetiştircem kısmetse ama
Ben yeni düzenlemeyi fark etmemişim üç kişiyi okumuştum sıradaki ama sen girmişsin araya şimdi okuyorum bide oruçluyum ağır okuyorum birazsaol.arkadaşım bende okuyrum hala insallah bugun yazicam
Allah kabul etsin canım Oruç ağzınla seni yoruyorum Hakkını helal et Allah razı olsunBen yeni düzenlemeyi fark etmemişim üç kişiyi okumuştum sıradaki ama sen girmişsin araya şimdi okuyorum bide oruçluyum ağır okuyorum biraz
Ne demek hiç yorgunluk olur mu okudum bitti Allah kabul etsin niyetini en tez zamanda hayırla ve sağlıklaAllah kabul etsin canım Oruç ağzınla seni yoruyorum Hakkını helal et Allah razı olsun
Amin canım sağ olasın gerçekten su gibi akıp gidiyor zikirmatiği parmağımı yapışık şu vaziyette yemek yapıyorumNe demek hiç yorgunluk olur mu okudum bitti Allah kabul etsin niyetini en tez zamanda hayırla ve sağlıkla
Allah razı olsun kabul etsin dualarımızı kardeşimAmin canım sağ olasın gerçekten su gibi akıp gidiyor zikirmatiği parmağımı yapışık şu vaziyette yemek yapıyorum
Normalde var bende bunu anlayabilecek kapasite ama bir süreliğine devre dışı.Yok dememiştimkaçıncı olcam derken katılmak istiyorum manasında ama katılmak istediğimi belirtmemisim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?