Sorun değil canım. Elimizden geldiğince eksik bırakmayalım yeter.Ay ben bu yeni listeyi görmeden okudum neyse yarın diğer arkadaşlara okurum artık bana bildirim gelmedi kaçırdım
amin cok saol cnm
allh razi olsun hepinizdenEfenin_Annesi için okudum
Tamam canımSorun değil canım. Elimizden geldiğince eksik bırakmayalım yeter.
evet evet dun aksam bi kac gunluk cekmm gerekn selavet ve okumm gerekn dua vrdi onlari yaptim simdi okumaya bsldm cnm
Tamam canım mantığı çözmüşsündür sen okuduğun arkadaşınk etiketleyip hediye ediyorsun duanı ben yoklama almıyorum. Günlük sırası geleni söylüyorum sadece. Hünde 1 kişiye de okunabilir ama maşallah hızlı okuyor kızlar.evet evet dun aksam bi kac gunluk cekmm gerekn selavet ve okumm gerekn dua vrdi onlari yaptim simdi okumaya bsldm cnm
ilk basta anlyamamistim fakat cözdum cnmTamam canım mantığı çözmüşsündür sen okuduğun arkadaşınk etiketleyip hediye ediyorsun duanı ben yoklama almıyorum. Günlük sırası geleni söylüyorum sadece. Hünde 1 kişiye de okunabilir ama maşallah hızlı okuyor kızlar.
mervişşş bu bittikten sonra bişeyler daha bulalım güzel gidiyor bu grup maşallah nazar değmesinTamam canım mantığı çözmüşsündür sen okuduğun arkadaşınk etiketleyip hediye ediyorsun duanı ben yoklama almıyorum. Günlük sırası geleni söylüyorum sadece. Hünde 1 kişiye de okunabilir ama maşallah hızlı okuyor kızlar.
İnşallahh hayırlı sağlıklı bir gebelik versin Allah. Bu ay yokmuş idrar testi kandırdı benikizinbiri9 için okudum Allah kabul etsin. Sonucunun artmasını sağlıklı bi gebelik olmasını nasip etsin rabbim
Yaaaa üzüldüm canım bilmiyordum.İnşallahh hayırlı sağlıklı bir gebelik versin Allah. Bu ay yokmuş idrar testi kandırdı beni
Dur bacı bitsin helemervişşş bu bittikten sonra bişeyler daha bulalım güzel gidiyor bu grup maşallah nazar değmesinbu arada teşekkür ederim sıra için ben baya okumuştum kendime de okıyım bari
Evet canım kanda çıkmadıYaaaa üzüldüm canım bilmiyordum.
kan verdin kanda mı çıkmadı
Nosking S Sabr-Sukur-Dua merve Mehfam @camlihemsinli Mavim25 burcusami @nghnyr @Buseeeeee95 kizinbiri9 Larka @Cemrewww Burcu2614 K Kelebek-bek Hemsirecik ManyakPrenses M Maviayyy sizler için okudum canısılar. Allah kabul eylesin, hamile olanlara sağlıkla doğum yapmayı, evlat isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip eylesin. K Kelebek-bek ben gününden önce başladım, o yüzden senin için de okumuş oldum. Hakkım helal olsun. Allah gönlüne göre versin
S Sabr-Sukur-Dua ,merve , kizinbiri9 , Mehfam kızlar sizin için okudum allah kabul eyleyen dualardan etsin inşallah kucağınız bir an önce dolsun hamileler de sağlıkla doğursun dilerim ki
Bana okuyan herkesten Allah razi olsun, birbirimize ettigimiz dualarin cok sukur sevincini hep birlikte burda yasayalim insallah
kizinbiri9 Efenin_Annesi merve Mehfam @camlihemsinli sizler icin okudum❤
Rabbim hayirli evlatlar versin insallah
Nosking Burcu2614 S Sabr-Sukur-Dua merve kizinbiri9 Mehfam @camlihemsinli alsem kızlar simdilik sizler için okudum rabbim tez zamanda hepimizin kucagını evlatlarımızla doldursun inşallah
Allah razı olsun canım amiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?