- 24 Eylül 2020
- 89
- 145
- 43
- 35
Hemsirecik ManyakPrenses sizler icin okudum Rabbim bu cuma gunu cuma saatlerinde gonlunuze gore versn dualarimizi kabul etsin sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun sizden. Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatır inşallah en kısa zamanda
Allah sizlerdende razi olsun hepimizden insallah. Amin amin inşallah canımAllah razı olsun sizden. Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatır inşallah en kısa zamanda
Ah canımın içi ben de sana sevineyim tez zamanda inşallah.
Allah razı olsunLarka @Cemrewww ve Hemsirecik kızlar sizin için okudum Allah kabul etsin. Tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Eki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Türkçe okunuşu aşağıdadır.
Eki Görüntüle 2733412
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
@Nosking
@Burcu2614
@Sabr-Sukur-Dua
@kizinbiri9
merve
Mehfam
@camlihemsinli
edaecoo
@umudumanneolmak
Mavim25
burcusami
@nghnyr
@Busee95
Larka
@Cemrewww
Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
Ecmel-vera
Tubaasare
@pariko
Gereksiz06
@rukiyets
@sadeem
@sweetgirlcandy
Gelincik78
H M
Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
@halleycik
@Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
@cesmicihann
Evva
B Bademmm388
Minnosella098
@KurkmantoluSero
NaaNaa
Bir Pelincik
A Arelarven
gurbetgulu16
S sedeom
@Nurem
@yannik
Amin Allah razı olsun canım
Orası evet ama ilgi ve anne psikolojisi de önemlidirDevlet, özel farkketmez Rabbim nasip etmişse ki insallah Allah bnasip eder sağlıklı hayırlı evlat en yakında zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?