Allah hepimizden razı olsun.Hatta muharrem ayı eylülün ortasındaydı ekimde hamile kaldım. Foruma hep yazmak istedim ama duanın adını unuttum bulamadım allah razı olsun konu sahibi görünce hemen yazmak istedim
Amin inşallah merve sen ne yaptın yorumlar arasında göremedim tüp bebek sürecin ne durumdaAllah sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin.
Bugün transfer oldum.Amin inşallah merve sen ne yaptın yorumlar arasında göremedim tüp bebek sürecin ne durumda
Allahım inşallah en kısa zamanda güzel sonuç almanızı nasip etsin. 20 tane okudumBugün transfer oldum.
Allah razı olsun. Çok teşekkürler.Allahım inşallah en kısa zamanda güzel sonuç almanızı nasip etsin. 20 tane okudum
Birlikte büyütelim inşallahAllah razı olsun. Çok teşekkürler.Minnoşuna sağlıklar diliyorum.
Çok aminBirlikte büyütelim inşallah
Canım hayırla sağlıkla tutunsun bebişin inşallahBugün transfer oldum.
Amin can içim çok sağol.Canım hayırla sağlıkla tutunsun bebişin inşallah
Listenin başından başlıyorsun ilk sayfadaki duaları 100er kez her arkadaşına okuyorsun. Hızlı ilerleniyor. Yetişirsin.Kızlar siz benim için okudunuz Allah bin kere razı olsun hepinizden.ama k.bakmayın ben tam anlayamadım.benimde okumam gerekiyor biliyorum.bilgi verirmisiniz.günde kaç tane kimlere niyetlenip okuyacagm nasıl yapmam gerekir şimdiden bilgi verenlerden Allah razı olsun ne güzel şeylere vesile oluyorsunuz sevap kazanıyor kazandırıyorsunuz..
Tmm cnm Allah razı olsunListenin başından başlıyorsun ilk sayfadaki duaları 100er kez her arkadaşına okuyorsun. Hızlı ilerleniyor. Yetişirsin.
Merve canım dayım vefat etti ben okuyamıyorum bir kaç gün kusura bakma inşallah en yakın zamanda geleceğim, okuyabilirsem de yazarım@Nosking
@Burcu2614
@Sabr-Sukur-Dua
@kizinbiri9
merve
Mehfam
Merayyy
@edaecoo
@umudumanneolmak
@Mavim25
@burcusami
@nghnyr
@Busee95
@Larka
@Cemrewww
Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
@Beyza-
@Tubaa9533
@pariko
@Gereksiz06
rubil
@sadeem
sweetgirlcandy
Gelincik78
H M
@Life light
@olive_bluto
@mhndsbayan
cukulatam
@halleycik
K Kanaryaaa
@hasbeee
@Magnifiaque
@cesmicihann
@Evva
B Bademmm388
@Minnosella098
@KurkmantoluSero
@NaaNaa
Bir Pelincik
@Arelarven
@gurbetgulu16
@sedeom
N Nurem
Listeyi ilk sayfaya yine yazdım. Ordan takip edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?