- 27 Kasım 2017
- 1.887
- 2.901
- 133
- 33
Allah rası olsn
Allah rahmet eylesnMerve canım dayım vefat etti ben okuyamıyorum bir kaç gün kusura bakma inşallah en yakın zamanda geleceğim, okuyabilirsem de yazarım
Günaydın ne için kan verdinizkanlarmı verdm bakalm ne dicekler
Tüp bebege baslamak içinGünaydın ne için kan verdiniz
Hayırlı olsun her şey yolunda gider inşallahTüp bebege baslamak için
Çokkk çokkk amin yaa insallah devlette baslıcam ama bakalmHayırlı olsun her şey yolunda gider inşallah
Larka
@Cemrewww
Hemsirecik
ManyakPrenses
@Maviayyy
Sizler icin okudumm
Rabbim niyetlerimizi kabul etsi n
Amin kızlar Allah razı olsun. İnşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza en kısa zamandaHemsirecik ve ManyakPrenses için okudum Allah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Bana okuyan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorumAllah razı olsun
Allah razı olsun canım. Rabbim annelik duygusunu yaşatır inşallah hepimize
Amin canım Allah razı olsun. Tüm duaların kabul olsun inşallahManyakPrenses senin adına okudum canım Allah kalbindekini versin inşallah
Allah rahmet eylesin.Merve canım dayım vefat etti ben okuyamıyorum bir kaç gün kusura bakma inşallah en yakın zamanda geleceğim, okuyabilirsem de yazarım
merve Canim son listeyi atarmisin 2 gundur cok hastaydm yattim oyle bugun 8 10 kisiye okuycam allahmn iznyle
Geçmiş olsun canım.SıradaHemsirecik ve ManyakPrenses var.
@Nosking
@Burcu2614
@Sabr-Sukur-Dua
@kizinbiri9
merve
@_Reyyan
@camlihemsinli
@edaecoo
@umudumanneolmak
@Mavim25
@burcusami
@nghnyr
@Busee95
Larka
@Cemrewww
Hemsirecik
ManyakPrenses
@Maviayyy
@Beyza-
@Tubaa9533
@pariko
@Gereksiz06
@rukiyets
@sadeem
@sweetgirlcandy
Gelincik78
@H M
@Life light
@olive_bluto
@mhndsbayan
@cukulatam
@halleycik
@Kanaryaaa
@hasbeee
@Magnifiaque
@cesmicihann
@Evva
@Bademmm388
@Minnosella098
@KurkmantoluSero
@NaaNaa
@Bir Pelincik
A Arelarven
@gurbetgulu16
@sedeom
@Nurem
@yannik
Cok sagol canim liste icin. Gecmis olsun dilegin icinde cok tesekkr ederm canm ay gebemym acaba ya mide bulantimdan oluyorm 2 gundur ay dua edin insallah vardr biseylerGeçmiş olsun canım.
Ay hadi inşallah.Cok sagol canim liste icin. Gecmis olsun dilegin icinde cok tesekkr ederm canm ay gebemym acaba ya mide bulantimdan oluyorm 2 gundur ay dua edin insallah vardr biseyler
Devlet, özel farkketmez Rabbim nasip etmişse ki insallah Allah bnasip eder sağlıklı hayırlı evlat en yakında zamandaÇokkk çokkk amin yaa insallah devlette baslıcam ama bakalm
Allah razı olsun. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
aminAllah razı olsun. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?