Ekledim.Benide eklermisiniz canım
Canım benim tüp bebekten Bi evladım var şçok şükür 2.tüp bebeğe daha sonra başlayacağız ben hep sonda kalayım yeni gelenler olursa benim önüme ekleyebilirsin@Burcu2614
@Sabr-Sukur-Dua
merve
@reyyanK
@kizinbiri9
@camlihemsinli
alsem
@Mavim25
@burcusami
@nghnyr
@Buseeeeee95
@Larka
@Cemrewww
@Kelebek-bek
@Hemsirecik
@ManyakPrenses
@Maviayyy
@Ayral1949
@Tubaa9533
@pariko
@Gereksiz06
@rukiyets
@sadeem
@sweetgirlcandy
Gelincik78
@H M
@Life light
@edaecoo
@olive_bluto
@mhndsbayan
@cukulatam
@halleycik
@Kanaryaaa
@hasbeee
@Magnifiaque
@cesmicihann
Nosking
B Bademmm388
@Aylinaydemir35
İşlemi olan var mı öne alalım? (Trnasfer, aşılama, vs.)
Allah razı olsun canım. Şimdi yer değiştirme yapmayacağım işlemim var diyeni direkt öne alacağım karışıyo benim için öbür türlü.Canım benim tüp bebekten Bi evladım var şçok şükür 2.tüp bebeğe daha sonra başlayacağız ben hep sonda kalayım yeni gelenler olursa benim önüme ekleyebilirsin
Tamam canım nasıl dersenAllah razı olsun canım. Şimdi yer değiştirme yapmayacağım işlemim var diyeni direkt öne alacağım karışıyo benim için öbür türlü.
Katılmak istiyorum bendeListe daimi olarak alıma açık olacak.Dualar son bulmasın istiyorum.
Ekledim kız seni ama sana haber vememişim.Katılmak istiyorum bende
Bende diyom kaçtır söylüyorum bu kız iyimiEkledim kız seni ama sana haber vememişim.
Sanki sana küsmüşüm gibi oldu.Bende diyom kaçtır söylüyorum bu kız iyimi
He vala öyle oldu bakayım ekledinmi barışalımSanki sana küsmüşüm gibi oldu.
Beni en sona ekleyebilirsin önceliği pozitif bekleyenlere verK KurkmantoluS da aramıza katılıyor ve hamile duacımız oluyooor.
Nosking de kese için bekliyor bu arada arkadaşlar.
İnşallah keseyi görürmek nasip olsun canım heyecanlı bir süreçtesin şimdiBeni en sona ekleyebilirsin önceliği pozitif bekleyenlere ver
Hesap kitap yok bu listede. Ben listedekileri hergün etiketleyip sıradaki arkadaş şudur diyecem. Yoklama almayacağım okundu mu diye. Okuyan okuduğu arkadaşını etiketleyip duasını hediye edecek. İstersen bi günde on kişiye de okuyabilirsin.Merve, her gün bildirim mi yapalım yoksa haftalık mı? Mesela liste 41 kişi şu an. Atıyorum Aralık bitene kadar 25 gün var, 25 günde listeyi bitirelim hesabı mı yapsak? Yoksa 41 gün sürer. Mesela ilk hafta 14 kişiye okunsun, sonraki hafta 14, bir sonraki hafta 13 gibi. Ne dersin?
Heeee tamamHesap kitap yok bu listede. Ben listedekileri hergün etiketleyip sıradaki arkadaş şudur diyecem. Yoklama almayacağım okundu mu diye. Okuyan okuduğu arkadaşını etiketleyip duasını hediye edecek. İstersen bi günde on kişiye de okuyabilirsin.
Ben birden çok kişiye okurum diye düşünüyorum.Ama insanların yoğunluğu olabilir. O yüzden duanın zorlayıcı da olmasını istemiyorum. Liste bitene kadar hergün bi kişinin günü.
Darısı basımıza insallahK KurkmantoluS da aramıza katılıyor ve hamile duacımız oluyooor.
Nosking de kese için bekliyor bu arada arkadaşlar.
Seni başa etiketleyeceğim öyle düşünüyorum şu an.Beni en sona ekleyebilirsin önceliği pozitif bekleyenlere ver
Al listeyi sen yap hacı ellerinden öper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?