Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

Canım benim tüp bebekten Bi evladım var şçok şükür 2.tüp bebeğe daha sonra başlayacağız ben hep sonda kalayım yeni gelenler olursa benim önüme ekleyebilirsin
Allah razı olsun canım. Şimdi yer değiştirme yapmayacağım işlemim var diyeni direkt öne alacağım karışıyo benim için öbür türlü.

Merve, her gün bildirim mi yapalım yoksa haftalık mı? Mesela liste 41 kişi şu an. Atıyorum Aralık bitene kadar 25 gün var, 25 günde listeyi bitirelim hesabı mı yapsak? Yoksa 41 gün sürer. Mesela ilk hafta 14 kişiye okunsun, sonraki hafta 14, bir sonraki hafta 13 gibi. Ne dersin?

Hesap kitap yok bu listede. Ben listedekileri hergün etiketleyip sıradaki arkadaş şudur diyecem. Yoklama almayacağım okundu mu diye. Okuyan okuduğu arkadaşını etiketleyip duasını hediye edecek. İstersen bi günde on kişiye de okuyabilirsin.
Ben birden çok kişiye okurum diye düşünüyorum. Ama insanların yoğunluğu olabilir. O yüzden duanın zorlayıcı da olmasını istemiyorum. Liste bitene kadar hergün bi kişinin günü.

Heeee tamam Sevdim bunu ben de seninle birlikte listeyi tuttum, sonra ne olur ne olmaz, benim işler bu ara karışık diye dün başladım okumaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…