Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

Günde iki kişiye mi toplam bebeğim yani 200 hz yunusun duası 200 diğer ayet öyle mi ben yavaştan başlayım bu geceki güzel anne adaylarına

Açıkcası bir önerim olacak,hergün iki kişi değillde,tüm listedeki kişileri sayıp o şekilde okusak olur mu?
bebekedi

Günde iki kişiye mi toplam bebeğim yani 200 hz yunusun duası 200 diğer ayet öyle mi ben yavaştan başlayım bu geceki güzel anne adaylarına
Her gün sıra 1 kişide olacak. Yoklama almıyorum. Okuyabildiği kadar kişiye okur herkes. Siz sadece arkadaşınızı etiketleyip duanızı hediye edeceksiniz. İstersen 1 günde hepsini de okuyabilirsin.

Açıkcası bir önerim olacak,hergün iki kişi değillde,tüm listedeki kişileri sayıp o şekilde okusak olur mu?@bebekedi
Her gün 1 kişinin olacak. Ama dilersen 3 5 kişiye de okuyabilirsin. Okuduğunu arkadaşını etiketleyip hediye edeceksin.

Her gün sıra 1 kişide olacak. Yoklama almıyorum. Okuyabildiği kadar kişiye okur herkes. Siz sadece arkadaşınızı etiketleyip duanızı hediye edeceksiniz. İstersen 1 günde hepsini de okuyabilirsin.
Anladım canım ben ilk arkadaşa başlayım evelallah herkeslere okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…